- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Evet beyler bu arada bi şey farkettim avrupa dönüşü gibi eziyet olan Milli Takım arası Karabük maçından sonra
Oha yine mi soktuğumun milli arası çıktı başımıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet beyler bu arada bi şey farkettim avrupa dönüşü gibi eziyet olan Milli Takım arası Karabük maçından sonra
Oha yine mi soktuğumun milli arası çıktı başımıza
Haydaaaaaaaaaaaa. Öyle aranın abv. Ben de seviniyordum takım 11-15. haftalar arası İstanbul'dan çıkmayacak diye. Eh. 12-15 de çok kötü değil ama gıcık.Kasımdaki milli aradan kimsenin haberi yok sanırımdönüşü de Başakşehir deplasmanı
Milli Takımımız başarılı olsun da gerisi önemli değil.
Üstelik yine N'diaye'nin 2 tane miili maçı olacak o arada.2 tane Güney Afrika maçı olacak Kasım'da Senegal'in.Senegal'den Güney Afrika'ya ordan Türkiye'ye uçak yolculuğu.2 maçın üstüne uçak yolculukları falan derken en kritik adamımız yine pert halde gelecek.Umarım maçlarda ilk 11 çıkmaz da sadece uçak yorgunluğuyla kalırHaydaaaaaaaaaaaa. Öyle aranın abv. Ben de seviniyordum takım 11-15. haftalar arası İstanbul'dan çıkmayacak diye. Eh. 12-15 de çok kötü değil ama gıcık.
Sıkıntı Milli ara dönüşü sanırım Konya deplasmanına gideceğiz. O maça çok iyi konsantre olmamız gerek.
Seyircisiz olacak adminim çok sıkıntı olmaz
En büyük avantajımız Konya hücum eden takım aslında, o açıdan erken gol bulursak koparırız ama Fofana büyük tehlike.