7 Maç = Minimum 18 Puan!

Kasımdaki milli aradan kimsenin haberi yok sanırım :) dönüşü de Başakşehir deplasmanı

Haydaaaaaaaaaaaa. Öyle aranın abv. Ben de seviniyordum takım 11-15. haftalar arası İstanbul'dan çıkmayacak diye. Eh. 12-15 de çok kötü değil ama gıcık.
Üstelik yine N'diaye'nin 2 tane miili maçı olacak o arada.2 tane Güney Afrika maçı olacak Kasım'da Senegal'in.Senegal'den Güney Afrika'ya ordan Türkiye'ye uçak yolculuğu.2 maçın üstüne uçak yolculukları falan derken en kritik adamımız yine pert halde gelecek.Umarım maçlarda ilk 11 çıkmaz da sadece uçak yorgunluğuyla kalır

önümüzde 3 k var karabük konya kadıköyün p..leri

13/14te de böyle bir seri vardı galiba kopenhaglı falan 6k

9 puanla çıkarsak muazzam olur 7 puan da kötü diyemem

Karabük hocası istifa etmis galiba. Yeni hoca gelmesi bir dezavantaj olabilir ama bu saatten sonra vurup geçeriz bence.

Sıkıntı Milli ara dönüşü sanırım Konya deplasmanına gideceğiz. O maça çok iyi konsantre olmamız gerek.

YAavaş yavaş kazanma alışkanlığı ediniyoruz. Milli Ara dönüşü Konya deplasmanı yine bir test maçı olacak. Onu da alabilirsek sonrasında yolumuz açık bana göre fikstür zorlaşsa da.

Antalya maçı pisi pisine gitti çok gereksiz yaslandık geriye neyse nazarlık olsun..

Geri
Üst Alt