#7 Roland Sallai

Sert oynamakla dengesiz oynamak farklı şeyler. Hareketlerinin çoğu gereksiz faul.

Yarın en kritik maçta kırmızı görür, penaltı yaptırırsa bütün kredisini kaybeder.
Katılıyorum.Dün gerçekten atılacak diye korktum.Allahtan korkulan olmadı.Severiz Melo tarzı oyun oynayanı ama maşallah karate modunu biraz törpülemeli.Eksik bırakma riski sözkonusu.Parande atma tekme tokat .Ama hafta sonu City Arsenal maçındada bunlar vardı hiçbirşey olmadı bakıyorumda.Vallaha tatlı tatlı yapmaya bence çok kızmıyorlar.Ama kastiye göz yummuyorlar.

Katılıyorum.Dün gerçekten atılacak diye korktum.Allahtan korkulan olmadı.Severiz Melo tarzı oyun oynayanı ama maşallah karate modunu biraz törpülemeli.Eksik bırakma riski sözkonusu.Parande atma tekme tokat .Ama hafta sonu City Arsenal maçındada bunlar vardı hiçbirşey olmadı bakıyorumda.Vallaha tatlı tatlı yapmaya bence çok kızmıyorlar.Ama kastiye göz yummuyorlar.
Denge önemli, dengeli sertlik rakibi sindirir ama dengesiz sertlikte kart gördüğün anda o dengeli sertliği de yapamazsın tedirginlikten.

Liverpool.macinda da yap bu gereksiz faulleri

Şu rakibi gereksiz yere itme işini bıraksan diyorum.

Bir psikoloğa falan göstersinler. Geçen seneden beri saçma sapan hareketlerle fauller yapıyor

Bütün maç çizgide öyle dolaştı. Boş topçu, tam okan kaleminde

Bu adamın hücum özellikleri bitmiş, takımda tek oynayacağı yer sağ bek olur. Bir an önce elden çıkarılması lazım, ileride olumlu tek hareketi yok, Liverpool maçına ah keza ileri mevkilerde oynarsa 10 lişi oynar takım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arada sırada ismini duydum ama maç boyunca bir tane olumlu hareketi olmadı. En kötü maçıydı.

Bütün takim mükemmeldi sallai kötüydü! Okanball ile zaten ayakta kalmaya başaran topçu var mi artik? Sorun oyuncular değil sorun teknik ekip

Kimin nerede oynadığı belli değil futbolcularda salak oldu her maç farklı pozisyonda hatta maç içinde farklı farklı pozisyonda takım tam çorba

Forumda ciddi derecede popülist insan var. 7 maç takımdan bağımsız iyi oynayan adamı bir maç kötü oynasın diye bekleyen çok insan var. Tüm takımın rezalet oynadığı maçta maç özelinde değil genel performansa bağla saçma sapan eleştiriyorlar.

Etiket bağımlısınız sizin yüzünüzden gelene gidene 4-5 M maaş bayılıyoruz. Birazcık mazlum asker adamı hemen yemeye çalışıyorsunuz

Hücumda işi kesinlikle yok

4lüde sağ bek
hatta 3lüde sağ stoper bile olur
KANAT hayatta OLMAZ

Geri
Üst Alt