#7 Roland Sallai

Vatandaşını yere serdi dönüp bakmadı bile herif. :asd:

Singo ile Sallai fizik olarak beton gibi maşallah. Nazar değmesin.

Bu sezonki gelişimini takdirle takip etmeye devam ediyorum

Girdikten sonra akıllı işler yaptı, Sane yerine girmesi de iyi mesaj oldu.

Her eve lazım bir şahıs kendisi.

Bizim Sanchez de birine ilk yarı, kimdi hatırlamıyorum vücudunu bir koydu kendisi uçtu. Fizik tüh oldu gitti.
O yine stoper. Bu adam hücum oyuncusundan evrilen bir bek. Yere bu kadar sağlam basması ve ikili mücadele kaybetmemesini Süper Lig seviyesine bağlıyordum ama bugün de çarpıştı herkesle. Beton gibi valla.

Bu sene takimin 12. oyuncusu gibi birsey olacak bence

Yükselisi gecen senenin son bölümünde basladi, ondan beri bayagi katki sagliyor aslan

Bugün ne koştu be

Aferim koşacaksın tabii!! Koşmazsan ne işin var GS'de!

Koşmağa devam

Son dakika Sara topu ezmese çok bariz bir gol pozisyonuna girebilirdi arkasında yorgun rakibi olacaktı

Bu arada topçu değil diyenler o pozisyonda hızlı oynayıp topa girip rakibe faul yaptırıp rakibe sarı kart gördürmesi bariz topçu olduğunu belli ediyor.

Sallai'nin sağ bek, Singo'nun sağ stoper olduğu bir sürü maç göreceğiz. Bu sezon en iyi oyuncularımızdan biri adam.
Singo şampiyonlar liginde net sağ bektir. Hoca ligde denemeler yapabilir ve fakat Galatasaray dün ideal 11 ini de bulmuştur. Maçın senaryosuna göre değişiklikler mutlaka olacaktır

Singo şampiyonlar liginde net sağ bektir. Hoca ligde denemeler yapabilir ve fakat Galatasaray dün ideal 11 ini de bulmuştur. Maçın senaryosuna göre değişiklikler mutlaka olacaktır
Farklı bir oyun oynaman gerektiğinde farklı oyuncuları farklı yerlerde göreceğiz. O Liverpool maçı planıydı ve tuttu. "Artık şu şöyledir, bu böyledir" işlerini geçelim. Dün gece her oyuncu için vitrin maçıydı ve herkes en iyisini verdi.

Farklı bir oyun oynaman gerektiğinde farklı oyuncuları farklı yerlerde göreceğiz. O Liverpool maçı planıydı ve tuttu. "Artık şu şöyledir, bu böyledir" işlerini geçelim. Dün gece her oyuncu için vitrin maçıydı ve herkes en iyisini verdi.
Bazı maçlarda hoca defansı rakibe göre biraz daha öne çıkarabilir ama şablonu bozmamalı. Takımla oynadıkça şuur gidiyor.

Geri
Üst Alt