- 17 Ağustos 2009
- 44.340
- 33.481
- 3.618
Vatandaşını yere serdi dönüp bakmadı bile herif.
Singo ile Sallai fizik olarak beton gibi maşallah. Nazar değmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim Sanchez de birine ilk yarı, kimdi hatırlamıyorum vücudunu bir koydu kendisi uçtu. Fizik tüh oldu gitti.Vatandaşını yere serdi dönüp bakmadı bile herif.
O yine stoper. Bu adam hücum oyuncusundan evrilen bir bek. Yere bu kadar sağlam basması ve ikili mücadele kaybetmemesini Süper Lig seviyesine bağlıyordum ama bugün de çarpıştı herkesle. Beton gibi valla.Bizim Sanchez de birine ilk yarı, kimdi hatırlamıyorum vücudunu bir koydu kendisi uçtu. Fizik tüh oldu gitti.
Sallai'nin sağ bek, Singo'nun sağ stoper olduğu bir sürü maç göreceğiz. Bu sezon en iyi oyuncularımızdan biri adam.Liverpool maçı sağ bek Sallai fantezisini de bitirmesi açısından önemliydi
Singo şampiyonlar liginde net sağ bektir. Hoca ligde denemeler yapabilir ve fakat Galatasaray dün ideal 11 ini de bulmuştur. Maçın senaryosuna göre değişiklikler mutlaka olacaktırSallai'nin sağ bek, Singo'nun sağ stoper olduğu bir sürü maç göreceğiz. Bu sezon en iyi oyuncularımızdan biri adam.
Farklı bir oyun oynaman gerektiğinde farklı oyuncuları farklı yerlerde göreceğiz. O Liverpool maçı planıydı ve tuttu. "Artık şu şöyledir, bu böyledir" işlerini geçelim. Dün gece her oyuncu için vitrin maçıydı ve herkes en iyisini verdi.Singo şampiyonlar liginde net sağ bektir. Hoca ligde denemeler yapabilir ve fakat Galatasaray dün ideal 11 ini de bulmuştur. Maçın senaryosuna göre değişiklikler mutlaka olacaktır
singoyu stoperde hapsetmeye gerek yok adam kara tren gidip gelmesi lazimSallai'nin sağ bek, Singo'nun sağ stoper olduğu bir sürü maç göreceğiz. Bu sezon en iyi oyuncularımızdan biri adam.
Bazı maçlarda hoca defansı rakibe göre biraz daha öne çıkarabilir ama şablonu bozmamalı. Takımla oynadıkça şuur gidiyor.Farklı bir oyun oynaman gerektiğinde farklı oyuncuları farklı yerlerde göreceğiz. O Liverpool maçı planıydı ve tuttu. "Artık şu şöyledir, bu böyledir" işlerini geçelim. Dün gece her oyuncu için vitrin maçıydı ve herkes en iyisini verdi.