#7 Roland Sallai

Ilk geldiginde maasi yuksek diye söyleniyordu millet. Simdi maasi ciklet parasi degerinde digerlerini maasiyla kiyaslayinca🤣
Minimum referans bedel oldu ama Barışla Yunus sürekli oynayıp bu kanat yedeği olunca.

1.5 + 1 imza parası bonservisi düşük gibi formüle edilse bile farklı olabilirdi durum.

Sallai’ye çöp muamelesi çeken her maç performansına bakmaksızın sallamayı adet edinmiş kesime güzel bir performans izletmiş Portekiz maçında. 2-2 berabere kaldılar Portekizle.

6 tane şut denemiş, biri ortasahadan etkili bir şut olmak üzere. Hiçbir yeteneği yok diyen arkadaşlara özel olarak milletin sağından atıp solundan geçiyor trivela key pas falan atıyor. Gene inanmayacağınız için videosunu da yapmışlar sağolsun.

Taraftarları Sallai olmadan bir hiçiz falan çekiyor adama.

Gerçi siz gene sallayacaksınız değişmeyecek popülizminiz.

Forma adaleti varsa Barış yerine kanatta oynar. Varsa tabi

Olmasaydı singonun yokluğunda sağ bekte cortlamıştık. Başta maaşı yüksek geliyodu ama şimdi takımdaki maaş skalası absürd yerlere gittiği için bonservisini de göz önüne alırsak kelepir kaldı. Takım için önemli bir herif akarı yok kokarı yok tribi nazı yok her maç 10 üzerinden 7lik performans veriyor

Bu 2 hafta hem savunmada hem hücumda çok ihtiyacımız var. Kart filan görmemeli.
Bir de Allah için eğer Sara oyunda yoksa duran topları kullansın.

Olmasaydı singonun yokluğunda sağ bekte cortlamıştık. Başta maaşı yüksek geliyodu ama şimdi takımdaki maaş skalası absürd yerlere gittiği için bonservisini de göz önüne alırsak kelepir kaldı. Takım için önemli bir herif akarı yok kokarı yok tribi nazı yok her maç 10 üzerinden 7lik performans veriyor
nere cortlamıstık ya daha kötüsünü de gördü bu takım. barış o kötü zamanların ürünüdür mesela. o gün apo sol bek oynamak istemiyorum dediğinde ben oynarım demeseydi hala kenarda forma bekleyen topcuydu. barıs bir gün ben nası bu hale geldim derse o gün sol beki kabul ettiği günü hatırlasın.

en çok boş yere tutulunan oyuncu olabilir gördüğüm

antipatik, sivri bi adam falan da değil kendi halinde çıkıyor gayet iyi topunu oynuyor sağ sol ön arka fark etmeksizin ama buna bile nefret kusuyor insanlar

Kimsenin tutulduğu falan yok gündeme bile gelmiyor. Yeteneği sınırlı, yerine daha iyi biri bulunursa gönderilecek biri bu kadar.

şaka gibi ya bir de bu forumda 2 yıl boyunca bu adamın maaşını muhabbet yaptılar fazla falan diye. Bir de gönderilecek falan deniyor bu adamı gönderirsen bu fiyatlara benzer oyuncu alma şansımız yok. Bu tarz enerjiye anca genç ve süper yetenekli topçular sahip olur onları da sağlam bonservis vermeden getiremezsin

yunus sakatlandığında o kahır zamanında 1 gol 0 asistle oynayıp kahrımıza kahır eklediği günleri unutamıyorum

sorry guysss

ne edeyim bana gerçekden lazım olduğunda oynayamayan topçuyu

maaşıda bonuslarla fln 3 milyondur

bir sneijder maaşı!

sağbekde idare ettiği için artık çok eleştirmiyorum ki bence artık sağbek olarak kariyerine devam etmeli

Buna niye 2,5 verdik hâlâ anlamıyorum.

Son gün transferi olsa bile genelde kulübe yüksek bonservis verilir oyuncu ile her türlü anlaşılır. Buna niye bu kadar yüksek para verdi bizim işbilmezler anlamak güç.

Sallai'in yüksek maaş alması Yunus ve BAY gibi daha yüksek performans veren kanat oyuncularını tetikledi maalesef. Işte bu yüzden bas bas bağırıyorduk yıllardır önüne gelene yüksek maaş verilmez diye.

Biraz acik verdi bugün ikinci yari ama bukadar olur, adam her mac 7 ile oynuyor. Elbette zorlancagi macta olacak. Iyiki singonun yerine bukadar iyi backup var.

Herkes düz koşu yaparken aslanım Sallai yağlı güreş yaparak Bodo'ya hazırlandı. Singo'yu aratmayacaktır.

Geri
Üst Alt