#7 Roland Sallai

Mücadeleden hiçbir zaman kaçmıyor. Gollük hatalar da yapıyor ama anlık tepkiler harici kızmıyorum. Heybesinde ne varsa onu veriyor adam sahada.
Aslında singo dönse sallai'yi sol kanata atsak orda da etkili olur bence. İlerde barış tarzı yıpratıcı, mücadeleci bir kanat oyuncusu lazım

Kadro israfı diyen arkadaşlar herifin karşısındaki herifin Tottenham defansına neler yaşattığını açıp izlesinler bir bence. Hauge bu maç öyle follofoş etmedi bizi.

Defans oynamaya henüz başladığı için o pozisyonda dikmesi gerektiğini bilmiyor pozisyon bilgisizliği son adam öyle müdahale yapmaz ama hayatında dediğim gibi hiç son adam olmadı.

Ah keşke Singo sakatlıktan dönmüş olsaydı bu dönemde sol önde Barış yerine Sallai 'yi izlerdik. Hem o fiziksel oyunu hem tempoyu şu Barış 'dan 10 kat iyi devam ettirir Sallai

2004'den beri galatasarayı izlerim. sağ ve sol bekinin hem ası hem de yedeğinin bu kadar iyi olduğunu bilmem. yıllardır en sıkıntı çektiğimiz bek bölgemiz, en sağlam yerlerimiz haline geldi.

Son iki maçta da son adam olarak kaldığı 2 pozisyonda sıçtı. Biri gol oldu diğerini rakip kaçırdı.

Bugun ki gol Sane’ye daha çok yazar ama kafa ıskalamak diye birşey kabul etmiyorum o kadar havadan gelen top için.

Olmaz abi olmaaaz

Bodo maçındada yumurtlamıştı yediriyordu bu adam hücumda yetenekli takımlara karşı olmaz

Zaten topu ayağına aldığında top ölüyor en kötü pas tercihini kullanıyor ileriye bindirip çizgi zorlamasıda yok(güya kanat oyuncusu bide)

boğuşuyor diye iyi zannediyorsunuz

Olmaz abi olmaaaz

Bodo maçındada yumurtlamıştı yediriyordu bu adam hücumda yetenekli takımlara karşı olmaz

Zaten topu ayağına aldığında top ölüyor en kötü pas tercihini kullanıyor ileriye bindirip çizgi zorlamasıda yok(güya kanat oyuncusu bide)

boğuşuyor diye iyi zannediyorsunuz
Daha iki dakika önce Sane saçmasapan bir orta açmasaydı çizgiye çok güzel bindirmişti nasıl bindirmesi yok deniyor hiç anlamıyorum

savunmada hata yapmasına bir şey diyemiyorum sonuçta bir hücum oyuncusu. elinden geleni yapıyor.
ama hücumda nasıl bu kadar sıfır oluyor anlayamıyorum. gelen topu rastgele şişirdi.

Daha iki dakika önce Sane saçmasapan bir orta açmasaydı çizgiye çok güzel bindirmişti nasıl bindirmesi yok deniyor hiç anlamıyorum
45 dakikada top %70 bizdeyken tek bindirme mi ? Dikkatli izle topu ne zaman ayağına alsa ortaya oynuyor çizgi zorlama yok kendini unutturup çizgiden kaçırma yok. Ayağına alıncada 25 metre geriden orta kesmeye çalışıyor zorlamıyor.

Biz Beşiktaşa o kanattan atak yapamadık atak. Karşımızda ligin en kötü defansif beki Jurasek vardı bide

Adam bek degil ama elinden geleni yapiyor ama cok sakar isler cikariyor defans yaparkene her mac insan korkuyor ya penalti yaptirir yada kirmiz yer diye

İyi niyetli olabilir ama yetersiz. Savunmasını geçtim kariyerini kanat oyuncusu olarak geçiren adamın hücumda bu kadar kötü olması şaşırtıcı ve biz bu adamı kanat oyuncusu olarak transfer ettik.

Sezon başı bunu yeterli görüp sağ bek gereksiz diyenler vardı bir de.

45 dakikada top %70 bizdeyken tek bindirme mi ? Dikkatli izle topu ne zaman ayağına alsa ortaya oynuyor çizgi zorlama yok kendini unutturup çizgiden kaçırma yok. Ayağına alıncada 25 metre geriden orta kesmeye çalışıyor zorlamıyor.

Biz Beşiktaşa o kanattan atak yapamadık atak. Karşımızda ligin en kötü defansif beki Jurasek vardı bide
Bunun biraz hoca tercihi olduğunu düşünüyorum ben Singo’yu da bindirtmiyor. Kanattan devşirme bek oyuncusu normalde bindirmek ister ki Sallai arada savunma arkasına koşu falan deniyor rahat maçlarda

Bunun biraz hoca tercihi olduğunu düşünüyorum ben Singo’yu da bindirtmiyor. Kanattan devşirme bek oyuncusu normalde bindirmek ister ki Sallai arada savunma arkasına koşu falan deniyor rahat maçlarda

Bindirmeyi en isteyecek kişi Okan Buruk. Zaten bekleri enerjik önü arkayı zorlayan istiyor. Ki sol bekte Jakobs ve Erene devamlı bunu yaptırıyor

Geri
Üst Alt