#7 Roland Sallai

bu şekil savaştı
duel.gif

Sezon basindan bu yana en form da oyuncumuz ama insanlar hata yapsin da boklayalim diye bekliyorlar

Allahtan sosyal medya gercegi yansitmiyor tribündeki taraftar emeginin karsiligini veriyor

Yarın lig maçında iki pas hatası yapınca sövülür yine. Bizim seviyemizde sağ bek için yeterli. Singo gelince de Barış yerine denenmeli. İyi ortaları var, ilginç asist katkısı alabiliriz ligde.

Çok nadir beyin durması (ıskalama ve sert faul) dışında hiç üzmüyor

İnanılmaz beğeniyorum kendisini . İşte Galatasaray'ın rotasyon oyuncusu böyle olmalı. Daima hazır ne görev veriliyorsa mükemmel yapıyor. Her oyuncun Sane, Osimhen gibi yıldız olmaz. Askere görev adamlarına da ihtiyaç var ve Sallai bu tanıma cuk uyuyor. Çok seviyorum kendisini...

Futbolun ne kadar fizik ve atletizme evrildiğinin canlı örneği herif. Yunus bundan fersah fersah daha yetenekli oyuncu ama yetenek yetmiyor işte, görüyoruz.

BAY'ın pozisyonunda oynasa ondan çok daha gole yakın olur.

Ah ulan biraz kafa calisip teknik olsa muthis adam olurduda.

Tam asker adam.

hiç yorum okumadan yazıyorum
eminim bugün yine övülmüştür

arkadaş bu adamla olmuyor
bu adam hücumda çok kötü hiçbir işe yaramıyor diye bek olmadı mı
e çok affedersiniz ne bok yemeye top bizdeyken ikinci bölgede baskı yerken basıp hücuma Osimhen'in yanına gidiyor
bugün kaç defa kademesini Yunus falan doldurdu böyle saçma şey mi olur
Sane çok daha geride konumlandı savunmada müdahaleler yapması gerekti
bunu hoca mı diyor böyle yap diye. amaç nedir yani aşırı verimsiz oluyor sağ tarafımız bunun bu hareketleri yüzünden

hiç golü öyle attık demeyin kel alaka bi yere çevirdi tamamen llorentenin sıçışıydı o pozisyon

pas kalitesi skandal
Sane Yunus Torreira hepsinin verimini düşürüyor
koşkoş dışında bi şey bilmiyor
mücadele ediyor ama onu da faullü yapıyor, faulü nerede yapacağını da hala öğrenemedi

bi de bugün savunmada sürekli götüm götüm geriye kaçtı
ben valla yıldım bıktım usandım bu adamdan
ve maalesef bizim muhterem TD'miz bu tarz oyunculara bayılıyor
izlemeye devam etçez o yüzden bu rezaleti

aga şu adam yerine Ali Turap oynasaydı yeminle ihya olurduk
gerçekten şu yüzden hücum kalitemiz bi seviye düşüyor

hoca söylüyor heralde sanırım bazen top bizdeyken orta sahaya geliyor sane hafif geri geliyor öyle bi taktik var takımda

Geri
Üst Alt