#7 Roland Sallai

Bizim oyuncu alış-satışından çakmayan yönetim gider Sallai'yi 20 ye satıp; 6 ya aldık 20 ye sattık keh keh keh diyerek başarılı bir iş yaptıklarını yutturmaya çalışır. Sagbek için 30 milyona gerek yokmuş demek; 6 milyonluk kanat forvetin de is yapabiliyormus- hem de atletico madride karşı

Hırslı adamı severim. İki sezon daha böyle oynar suyunu sıkana kadar takımda tutalım üç kuruşa aldık zaten verimli bir transferdi. Adam bizden kimsenin olmadığı kale içine top kesti atleticolular bile şaşırdı kendi kalelerine attılar topu beklemiyorlardı.

Ölüsü 25-30

Sağ bek sağ açık sol açık ve gerektiğinde 10 numara galiba atletico maçında orta saha içlerine doğru geldi

fenevin şimanski 10 kağıtsa benim atillam 30 eder yav

Kadromuzda sezonun MVP'si şimdiye kadar.

taktiğe bak ben de bunu eleştiriyom işte
sallai hücumda kötü diye bek yaptık

fakat en ileride o konumlanıyor en geride yunus, sane de ırgatlık yapıyor
böyle iş mi olur tam da bunu eleştiriyom şahsen
hocanın böyle yapın dediğini düşünmüyom. takılın kafanıza göre koçlarım diyor

bu adam beke düşmeyi kendine yediremediği için bana ne ben hücum oynayacam diyerek ileri gidiyor
kafada bu derece kurdum düşün yani
o kadar kuruldum bu adama
rasyonel değil

sanki herkese büyü yapmış gibi geliyor

pas kalitesi deme sebebim de şu
ayağa atması gereken pasları koşu yoluna
koşu yoluna atması gereken pasları ayağa atıyor
dikine opsiyon varken garantici geriyi tercih ediyor
bir de hücumda tek pas gerektiğinde hızını ayarlayamıyor
dibindeki adama bomba gibi sert pas atıyor

ama dediğim gibi aşırı önyargılıyım bu adama karşı
allamei cihan olsa beğenmem
zorlama ya adamın yüzde yüz pas isabeti ile bitirdiği maçlar var. önünde first touch'ı iyi olmayan sane ile oynuyor osimhen ile oynuyor ona rağmen çok iyi yüzde ile oynuyor. adamın ligin ilk yarısında çift taraflı katkısı muazzam. adamın en iyi olduğu konulardan biri pasları. son dakikadaki osimhene pasını iyi izle.

zorlama ya adamın yüzde yüz pas isabeti ile bitirdiği maçlar var. önünde first touch'ı iyi olmayan sane ile oynuyor osimhen ile oynuyor ona rağmen çok iyi yüzde ile oynuyor. adamın ligin ilk yarısında çift taraflı katkısı muazzam. adamın en iyi olduğu konulardan biri pasları. son dakikadaki osimhene pasını iyi izle.
isabetli pas kaliteli pas degildir

Roland Sallai. Kariyeri boyunca kanat forvet oynamış bir adamın harika bir bek oyuncusuna dönüşümünü izlemeye devam ediyoruz. Evet savunma zaafları var ve orta/uzun vadede rotasyon oyuncusu olacak ama Galatasaraya verdiği katkı yadsınamaz. İyi ki varsın Macarım.
20260121_224648.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mis gibi bling almış ilk defa doğru iş yapmış bi de eleştiriyonuz

Şu herifteki fizik kaliteyi Yunus'a verebilsek keşke.

Altyapıdaki çocuklara kalkıp işte Barış, Sallai, Torreira gibi adamları aslında örnek aldırtmak gerekli. Üstün yetenek + çalışmayla değil de, ortalama bir yetenek + çok çalışmayla da hayatta güzel yerlere gelebileceğini göstermek adına.

Geri
Üst Alt