#7 Roland Sallai

1-1 biten Antep maçı sonrası burada yazılanları görünce bir post hazırlamıştım ama vazgeçtim sonradan zira ban yememe şansım yoktu. Şimdi orada yazanlar burada tekzip yapıyor zaten sorun yok. :)
En kıymetli oyuncularımızdan biri hem ofansta hem defansta full istikrar ve beceri.

IMG_0260.gif

Doku oyundan çıkınca sallai reyiz

Eğer şampiyon olursak muhtemelen kutlamalarda ismi Sane-Osimhen ikilisiyle beraber en çok haykırılan oyuncu olur.

Sallai liverpool'un transfer listesindeymiş. Via sacha trivoli

Haklı çıkmanın gururunu bir kez daha yaşıyorum. Macar kralı Rolland , Macar'dan kötü topçu çıkmaz, asker adam yorulmaz vb yazdık burada defalarca

Sallai'ye hakettiği değeri her zaman verenlerden oldum. Adam hata yapmadan oynuyor ve maçın başında nasılsa, sonunda da aynı efor ve disiplinle oyunu tamamlıyor. Asist yapıyor, çoğu asisti de beceriksiz son vuruşlardan harcanıyor. Yan pas geri pas yan pas sırasında sağdan çizgiye attığı paslar takımı pozisyona sokuyor. Adamına yapışıyor rahatsız ediyor rakip pozisyona girecekse bile yıldırıyor bezdiriyor. Siyah ekran vermez, magazinle gündem olup sonra bi de sırıtarak poz vermez, göbek salmaz. İstatistik olarak da dikkat çekmiş adam süper gidiyor ama DÜZ OYUNCU(!). Liverpool da düz oyuncu ihtiyacı olduğundan transfer listesine almış muhtemelen.

yarın liverpool ile görüşmesi varmış

Liverpool’un acil sağ bek alması lazım, Sbo’dan da çok memnunlar, takım kültürünü taşıyan oyunculardan olarak görüyorlar dolayısıyla Sallai gerçekten akıllarına girmiş olabilir onun üzerinden ama 10 m euro bandı veya kiralama bedeliyle almaya çalışırlar, geçelim.

20 falan da vermezler.

Liverpool’un acil sağ bek alması lazım, Sbo’dan da çok memnunlar, takım kültürünü taşıyan oyunculardan olarak görüyorlar dolayısıyla Sallai gerçekten akıllarına girmiş olabilir onun üzerinden ama 10 m euro bandı veya kiralama bedeliyle almaya çalışırlar, geçelim.

20 falan da vermezler.
20ye anca ali turabı alırlar

Geri
Üst Alt