#7 Roland Sallai

Sağbekte leş atıyodu ya
Maç konuları orada yapay zekaya konu başlıklarını verip yorumları analiz ettirebilirsin.

Herif sağ bek değil ve müdahalelerinin alayı sıkıntılı, pozisyon bilgisi olmadığı ve adam kaçırdığı için de kritik hatalar yapıyor.
Çünkü SAĞ BEK değil kendisi.
Değil Liverpool, Real Madrid alıp sağ bek oynatsın bu onun yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Gerçek sağ bek istiyorsan Mariano denilen adamın maçlarını izleyebilirsin. Yetmezse sol bek olsa da bek nasıl olur konusuna cevap arıyorsan city'den nouri'yi izleyebilirsin.
Hala daha iddia ediyorum sallai gerçek mevkisinde oynatsan daha fazla katkı alacaksın.

macar yıldızımdır o benim

Yazina kadar Singoyu fit yapip, biraz parlatip aldigimiz paraya satip yerini bir 10 Milyonluk, 2 Milyon alti maas alan U23 bir sag bek alalim Sallai'a alternatif olarak.

Savasan adam herzaman lazim bizim gibi takima, sallai hic bir zaman üst düzey futbolcu olmaz ama sapina kadar görevini yapar. Tek begenmedigim yani gereksiz fauller yapmasi. Heralde bizden sonraki kariyerini sag bek olarak devam eder.

Valla ilk geldiğinde çok salliyordum maaşından dolayı geldiğimiz noktada makul kaldı belki ama o gün saçmaydı ve ileride oynamak için kabiliyeti eksik görünüyordu ki zaten bek oldu ama özverisi müthiş aslında adamın hiçbir özelliği süper değil ama hiçbir özelliği de kötü değil adam ortalama oyuncunun tam karşılığı esprisi bunu her maç yapabilmesi.

Bunun 8 nosunu bulalım diyoruz. 6 olmaz da 8e boyle bir herif lazim.

Geri
Üst Alt