#7 Roland Sallai

Salai milli arada iki maçta da ilk 11 başladı. Hazır yani.

Taraftar tarafından tutulmaması adamın en güçlü silahı.. Milleti şaşırtır susturur..

Sallai Freiburg taraftarlarının en sevdiği futbolcu sözleşmesi seneye bitecegi için uzatmasini istiyorlarmıs.En komple futbolcu diyorlar hırslı bir oyuncu ancak kolay sarı kart görüyor en kötü tarafı bu.

Birkaç röportajını aradım, hocası Streich’a rastladım.

Birkersinde almanca öğrenme gayretini çok övdü. Diğerleri gibi haftada bir iki kere değil, her gün almanca öğrenmek istiyor. Oda bunun daha çok kapılar açacağın farkında.

Bir iki sene sonra(ozama kadar kalırsa tabi) Szalai gibi bülbül gibi türkçe konuşmaya başlarsa şaşırmamak lazım.

Diğer röportajında Hocası Streich Babasına sövdü. Babası : oğlumu Lazio istiyor, o yüzden iki haftadır oynatmıyorlar demiş. Hocasıda haklıca babasına geçirdi lafı

adam hazir geldi

basimizda isini bilen bir td olsaydi su macin kadrosuna alirdi adami

anca fb macindan sonra süre bulmaya baslayacaktir

gece gece sinirlendim yine

yok abi okana futbolcu almayacaksin

ne hali varsa görsün

Suratından tipinden "düzgün adam" izlenimi edindim.

Hayırlı Olsun Macar Aslanı 🦁

Beklenti Sıfır.
Bir de sezonun transferi oluyor mu - herkesi şaşırtıyor mu

Düşünsenize :)

Lakin,

300bin alırken niye 2,5 Mil teklif?

HA bu da olmazsa Taraftar bizi "sever" kokusuyla herhalde "Sallai sen istediğin rakamı boş kağıda yaz" yaptı yöneticiler

PS: Karşılaşma'ya kimse gitmemiz lan... üzüldüm nedense

adam hazir geldi

basimizda isini bilen bir td olsaydi su macin kadrosuna alirdi adami

anca fb macindan sonra süre bulmaya baslayacaktir

gece gece sinirlendim yine

yok abi okana futbolcu almayacaksin

ne hali varsa görsün
Akşam ki maçta Jacob’s ile birlikte kadro dışı olur
Ziyexh izinli
Osimhen yedek başlar

tranfer bitti - takımda kim kaldıysa / geldiyse arkasındayız.

genel anlamda takımda gençleşme oldu - trip/problem/surat (Zaha başta) gitti , Keremde doğru hamle yaptı ama ucuza gitti. Ziyech'i göreceğiz salacak mı oynatılacak mı diye...

BAY'ın üzerine iyice yük bindirdi hoca böylece.

Sallai / Sara / Mertens 10 Noyu döndürebilecek adamlar

Tor yanına Berkan / Demirbay / Sara (ki sara burda verimli olmuyor açıkçası)

oyun olarak ileride kalabalık ve belirlediğimiz tempoda oyun oynarsak sonuç alırız

eski kafada ileri dan dun dvam ederse sabır taşımız zorlanır.

Freiburg lularin en beğendikleri oyuncu ancak bu sene ayrılmayı kafasına koymuş Freiburg dan bir cacık olmayacagini düşündüğü için asıl hedefi Premier lig de oynamak olmuş.Her iki ayağını kullanabiliyor ortaları ve şutları çok iyi.Gosterissiz geldi ama taraftarlarin hayran olacağı bir transfer.

Salai milli arada iki maçta da ilk 11 başladı. Hazır yani.
2b41718d-hbvhvpoupocze4mcn6llni.jpeg

HAZIR DEĞİL

İri yarı kanat severim

Freiburg Taraftarlar'ın yorumlarına baktım.

1. Çoğu kızgın; nasıl bu kadar geç dönemde bir banko Adam satılır diye

2. Çoğu sınırlı meblağ üzeri; "Sadece 6 milyon avro, hemde vadeli?!"

3. Bir kaç taraftarın şaşkınlık yorumlarını da gördüm; "Niye Galatasaray" - Daha iyi takım ve/veya lig bekliyorlardı.

4. Iyi ve kaliteli futbolcu, lakin para'yi seviyormuş ve bir kaç kere çalıştı menajer sistemini değiştirmiş. Daha iyi bir kontrat /takım teklif yaparsa gider.

Özet: Genellikle onların gözlerinden baktığımızda baya iyi, onun gerçek değerin altında ve faydalı bir Transfer etmiş durumdayız.

Hayırlısı Olsun.
Bazen sessiz gelenler, en çok sesi yaratırlar diye derler - cümleten beklentimiz o.

Geri
Üst Alt