#7 Roland Sallai

gollerine baktığımda iliç’i gördüm doğru yerde doğru zamanda doğru vuruş yapıyor gibi

Sağ ayaklı ama sol ayakla 5 golü filan vardı + ortalar

Maaşı yükse doğru da bunun bir tık düşük versiyonu Raşid 2 milyon maaş alıyormuş kimse onu konuşmuyor ,artık maaşa değil karaktere bakmalıyız Sergio gibi karaktersiz değilse herzaman teklif alır böyle takım oyunculari

Fizik kaliteyi yukarı çekecek oyunculardan biri.

Osimhen,Sallai,Barış,Thor,Sara,Davinson,Jakobs fizik kalite olarak üst düzey oyuncular bizim ligimiz için. Bunların yanına bir kaç ekleme daha yapmamız lazım önümüzdeki yıllarda.

Fener'e bi tane Sallai misin, Roland yarığına kurban olduğum.

Yıllık 1.5m euro maaşla alsak iyi transfer olurdu 2.5m euro maaşla geldiği için nötrüm. İyi kötü katkı verecektir ama boş topçu değil

Net çok iyi, Amane ismini de bu arkadaştan okudum, en azından fresh gözle iyi analizleri var izlenimi verdi.
Dikkatimi çektiğinde ilk video filan koymuştur açıp iki bakayım, zaman geçsin diye girdim yazdıklarına. Çok fazla avel avel analiz kasanlar var. 2-3 satır okuyunca uğraştığını, bir emek olduğunu anlıyorsun diğer fm scoutlarının aksine.

İlk tribün günü. Hasan Şaş mıydı Kewell'e çekirdek yemeyi öğretiyordu, buna kim öğretecek, böyle bir adam eksiği var takımda. Çekirdek, çay ve tavla öğreticisi.

Hayırlısı oldu Sallai daha ihtiyacımız olan tipte bir oyuncuydu. Zalewski Kerem’in hücumda da etkisiz haliydi. Sürekli top kaybediyordu, iyi dribling atıp sonunu getiremeyen bir oyuncuydu. Defansif katkısı hemen hemen aynıydı.

Sallai ise Rashica tarzı bir topçu. Çalışkan, yetenekleri kısıtlı ama topun kıymetini bilen, önde prese çok uygun biri.

Benim anlamadığım ki bu transfer dönemi hiç anlamayacağım şey Zalewski ile Sallai birbirinin ikamesi değil zıttı oyuncular, biri olmayınca diğerine gidemezsin.. Tıpkı Jelert, Doue gibi, Wendel, McTominay, Sara gibi. Bunların tamamı birbirinden farklı tipte, farklı işi yapabilecek adamlar.

Ya sanki FM veya Fifa oynuyormuşuz da orada Overall’larına, değerlerine göre oyun tarzımıza uygun mu diye düşünmeden transfer yapıyormuşuz gibi geliyor. Aşırı can sıkıcı

Geri
Üst Alt