#7 Roland Sallai

Rasitsa da geniş alan topcusuydu Sallai biraz daha dengeli ..Tabi adamın bizde 45 dk üstü oynadığı 2 ya da 3. Maçtı sanırım ..Rasitsanin takıma uyumu 7-8 maç sonra olmaya başlamıştı .. Ben dar alanda da Raşit kadar beceriksiz olduğunu dusunmuyorum bunu zamanla gösterecektir ..
Milli takımda çift 10 gibi oynuyor Szobozlai ile performansı da baya iyi bizde de yavaş yavaş açılacak insallah

Ergünüm yanlış tarif ediyor oyuncunun tekniği iyi Riera'ya benziyor hatta. Sadece skorerlik yönü zayıf.

Taraftardaki genel zihniyetin değiştiğini görmek güzel. Artık gösterişsiz ve faydalı takım oyuncularının kıymeti bilinmeye başlıyor yavaş yavaş. Yıldız diye gelip artist artist dolaşanları övmeye yer arayanlardan gerçek futbol seyircisine geçiş yapıyoruz inşallah.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asker masker de biraz daha oyunun içinde olmalı, risk almalı, bu hali yeterli değil. Rashica‘nın bizdeki performansı ofansif anlamda daha iyiydi. Bir sezonu tamamlamasını beklemek lazım tabi yeni yeni oynuyor.

Yetenekli bir oyuncu gerçekten, yetenek atletizm ile birleşince oyuna katkısı yüksek seviyelerde.

Aradığımız kandi. Jelert de takıma oturursa ve Berkan da kerem demirbay yerine süre almaya başlarsa daha mücadeleci bir takım izleyeceğiz.

Daha yeni. Erken yorum olur. Su ana kadar ki performansi Rashicanin cok gerisinde. Dar alanda top tutusu Rashicadan iyi fakat genele vurdugunda bugune kadar yaptigi 'cok iyi' diyebilecegin bir ozelligi de yok.

rachica bizde ilk skor katkısını 12. haftada karagümrük karşısında yapmıştı. (asist ile)

sonrasında ilk golünü 21. haftada giresun'a deplasmanda attı. 21. hafta.

21-36 haftalar arası ise alev alıp 4 gol-4 asist yapmıştı.

bu çocukta iş var. skor katkısı için ise bekleyelim derim.

rachica bizde ilk skor katkısını 12. haftada karagümrük karşısında yapmıştı. (asist ile)

sonrasında ilk golünü 21. haftada giresun'a deplasmanda attı. 21. hafta.

21-36 haftalar arası ise alev alıp 4 gol-4 asist yapmıştı.

bu çocukta iş var. skor katkısı için ise bekleyelim derim.
14-15 Yasin'in piyasaya çıktığı maç

Raşitsa'nın ilk gol

muhalif post mu anlamadım da, 2. lig takımları ile yapılan uyduruk ztk maçları değil de, ligi baz almıştım ben :d
İkisinin de ilk golü kupada ve ilk yarının ortasında olmuştu. İlk 11e girişleri o zaman başlamış ve rolleri oturmuştu. Kupa maçını bekleyek dejavu olabilir

Ani donusleri ile çalım atıyor, çevik ve dinamo gibi adam. Ortalarını çok beğendim, daha fazla açması lazım. Hücuma genişlik katıyor

Birdaha izledimde Yunusa kestiği orta muthiş

Son 2 maçta net 3 asisti güme gitti adamın resmen.antalya macinda bi asisti ofsayta takıldı,bitane osimhene ortaladı,kotu vurdu.batsuayiye ara pası çöp oldu.derbide yunusa muthis kesti,yunus bey gol yazamadı.bjk maçı 2.yarisinda zaten topu bjkye verdiğimizden yunus ve sallai etkili olamadı.jelert girince hareketlendi ama,penalti da aliyodu nerdeyse ve 1 şut imkanı buldu,onu gol yapabilirdi normalde ama olmadi.bence çok klas herif

Geri
Üst Alt