#7 Roland Sallai

Onu biliyorum da sanki öyle bir muhabbet vardı

Baktım şimdi

Kiev maçı 21 ocak,ajax maçı 30 ocak

İlk yarının son maçı başakşehir 12 ocak

Galiba doğru o durum
Yeni liste Subat basi veriliyor yani diger turlu mantikli bir durum olmaz, cunku grup maclari bitmeden listeler degisemiyor.

Ben şu ana kadar herhangi bir maçta beğenmedim. Tamam koşuyor ediyor hata yapmıyor çünkü denemiyor ee napıyor bir çeşit symanzskinin kanat versiyonu gibi takılıyor koşacak diye kanatta oyuncu oynatmak ne bileyim

her şeyine eyvallah ama o şutlar ne kardeş? Ciro bile senden daha sert çekiyordur

Bayağı kötüydü ilk devre.

Tam olarak nerde oynuyor bu arkadas? Kanatdan ziyade hep ortada geziyor

Dayı sen niye her pozisyonda doğru yerde değilsin ve ayaklar tahta bacak gibi.Hayalet gibi geziyor max yedek olur bu.

Cok top kazandi ama kanatta oynamali

Bizim taraftarda tuhaf. Gelmeden once cogu kisi Sallai diye yazip duruyordu nobet konusunda. Sallai zaten kosan giden atlet bir oyuncu oyle teknik kapasite yuksek, dar alanda muthis isler yapan biri degildi ki. Ona gore kullanacaksin kendisinden olmayan birseyi beklemek sacma olur.

Biraz daha duz topcu sinifina girer.

Biraz yetenek olsa müthiş olacak ama saf asker topçu. Mücadele olsa da yeri geliyor o yetenek aranıyor bugün bazı anlarda olduğu gibi.

Skor katkısı da alacak gibi değiliz kendisinden.

topla arası epey kötü gibi

kanattan ziye içte kullanıyoruz ama teknik kapasitesi sınırlıyken o kalabalığın içinde ayakta kalma ihtimali düşük gibi geliyor bana.

Maaşını ve verilen bonservisi hak etmiyo.Ne şanslar vardı alınabilecek oyuncu olarak gittik bunu aldık..

Gol yolları için katkısı az olacak gibi bir görüntüsü var.

Yine sacmalamalar başlamış.he topla arasi kötü

Geri
Üst Alt