#7 Roland Sallai

Attığı gol için eyvallah ama defansif katkısı bariz yetersiz; sayesinde sol tarafımız çöktü. 3-4-2-1 dizilişinde kanat bek rolü verilmişken 4-2-3-1 kanadı gibi takıldı yine; bunun Okan Hocanın talimatı olduğunu hiç zannetmiyorum ki takımda yorgunluk bahanesi olmayan tek adamdı ayrıca.
Okan hocanın talimatı olduğu kesin zira ısı haritasına baktığımızda Barış ve Sallai neredeyse en önde yer alıyor, kanat beksiz 3’lü oynuyoruz ligde tercihen.

bu adamın ne oynadığı belli değil henüz. açılır mı pek emin değilim ama ihtiyacımız olacak

gol yonude asist yonude mevcut bir oyuncu kendisi .
en son baktigimda ,yanilmiyorsam gecen sezon 40 civari macta 9 gol 4 asisti vardi .

x bir kanat oyuncusundan nacizane olarak gol den once *asist beklerim . sirali olarak gol vs diye liste uzar gider .

takim oyunu dislisi familyasindan . bende sevgili @Sergen Zeren gibi dusunuyorum. son mac elinden geleni yapti . hatta , izleme parametre begenim disinda, baktigim bir sitede macta en yuksek puani almasina da sasirmadim .
macin bolgesel anlamda en verimsiz ismi malesef net yunus du .digerleri de kendisini takip eder. ancak bu halka da sallai sonlarda gelir ozellikle bu mac performansi dolayli .
ofans da kritik gole imza atsa da, baris'i defans anlaminda begenmedim mesela,,savruk du .

sallai'ye dair
gozlemledigim kadariyla
macar hocasi orta saha nin her yerinde kullaniyor kendisini. bir mac sol on, diger mac sag on , birinde forvet arkasi vs .

eyup macina nazaran ,okan hoca yanilmiyorsam samsun ve bodrum macinda sagda oynatmisti.

^ustte de dedigim gibi nazarimda kendisi takim oyuncusu dislisi . oyle ki, taktiksel formasyonlarda kompakt anlayisi ve de esnek derinlikli olmasindan(her iki kanatta da orantili performans) mutevellit sallai -hoca nin elini rahatlatacak profillerden .

zamanla daha da iyi olacak .

saygi ve selamlar .

Sivas maçında şuana kadar beğendim. Görevini iyi yaptı bence.

Stoper, bek, kanat karışımı oynadı. Çok iyi mücadele etti bu dk kadar. Helal

Sivas fatihi. Fiziğiyle ezdi

Muhteşemdi gerçekten.. Bek için de alternatif olacağını gösterdi. Tam bir total futbol oyuncusu.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi

Bu tarz joker ve mücadele gücü yüksek oyunculara herzaman ihtiyac var

Skor yapmiyor diye sallamadan önce takim planlamasi nasil olur bir düsünün

Geri
Üst Alt