gol yonude asist yonude mevcut bir oyuncu kendisi .
en son baktigimda ,yanilmiyorsam gecen sezon 40 civari macta 9 gol 4 asisti vardi .
x bir kanat oyuncusundan nacizane olarak gol den once *asist beklerim . sirali olarak gol vs diye liste uzar gider .
takim oyunu dislisi familyasindan . bende sevgili
@Sergen Zeren gibi dusunuyorum. son mac elinden geleni yapti . hatta , izleme parametre begenim disinda, baktigim bir sitede macta en yuksek puani almasina da sasirmadim .
macin bolgesel anlamda en verimsiz ismi malesef net yunus du .digerleri de kendisini takip eder. ancak bu halka da sallai sonlarda gelir ozellikle bu mac performansi dolayli .
ofans da kritik gole imza atsa da, baris'i defans anlaminda begenmedim mesela,,savruk du .
sallai'ye dair
gozlemledigim kadariyla
macar hocasi orta saha nin her yerinde kullaniyor kendisini. bir mac sol on, diger mac sag on , birinde forvet arkasi vs .
eyup macina nazaran ,okan hoca yanilmiyorsam samsun ve bodrum macinda sagda oynatmisti.
^ustte de dedigim gibi nazarimda kendisi takim oyuncusu dislisi . oyle ki, taktiksel formasyonlarda kompakt anlayisi ve de esnek derinlikli olmasindan(her iki kanatta da orantili performans) mutevellit sallai -hoca nin elini rahatlatacak profillerden .
zamanla daha da iyi olacak .
saygi ve selamlar .