#7 Roland Sallai

Bu akşam futbol konuşmaya gerek var mı bilmiyorum ama Sallai 'nin sağ bek performansı benim çok hoşuma gitti

Bayağı defans hattımız ile birlikte ofsayt çizgisine uyuyor, fiziğiyle mücadelesiyle defansif hamleleri filan çok doğruydu

Son düzenleme:
Şu adamın Avrupa listesinde olmaması aklıma geldikçe yönetime olan öfkem harlanıyor.

Bence bu akşamki performansı jelert içinde kötü oldu. Adam gayet yeterli seviyede bek performansıda verdi. Bu role devam edecekse, ilerleyen haftalarda performansı dahada artabilir. Ayrıca jelert ile oynadığı sekansta da gayet uyumlu ikili oldular.

Maaşı yarısı kadar olsa iyi transfer idi

Yine de sözleşmesi boyunca rotasyonda faydalanabiliriz gibi görünmekte

Bir buçuk maçtır iyi gidiyor kanat bek olarak

Mükemmel değil ama savaşçı karakteri ve şu durumda bizde olması büyük şans. Umarım kendine dikkat eder

Bu tip oyuncudan hiçbir zaman zarar gelmez. her türlü katkı alırsın. tek sıkıntı verilen maaş.

Neden skor yapmıyor neden şöyle diye ama böyle adamlar her zaman değerlidir mücadele eder, koşar, pes etmez asıl atak sürekliliği sağlayıp topu taşıyan bu taşıyıcı elemanlardır.

Oynadığımız sistemde en fazla 2 yıldız olup gerisi takım oyununa müsait oyuncular olduğu zaman etki seviyemiz artıyor tam tersi olduğu zamanda etkisiz hale geliyoruz.

Neden skor yapmıyor neden şöyle diye ama böyle adamlar her zaman değerlidir mücadele eder, koşar, pes etmez asıl atak sürekliliği sağlayıp topu taşıyan bu taşıyıcı elemanlardır.

Oynadığımız sistemde en fazla 2 yıldız olup gerisi takım oyununa müsait oyuncular olduğu zaman etki seviyemiz artıyor tam tersi olduğu zamanda etkisiz hale geliyoruz.

bumudum her yerine opuyorum

Geçen hafta Dubois geldi ittirdi faul yaptı golü yedik.

Bu hafta Balde suratına vurdu kırmızı yemedi. Üstüne kendi de sarı gördü.

Adamı ezik görüyor hakemler.

Büyük oynuyor sahanın her yerinde Macar Barışı. Tabela da yapar ileride oynayınca. Yüreğiyle oynayan topçu. Severiz.

Muthis bek oynadi ama rakip sivas spor oldugundan cokta buyutmemek lazim

Ama mecbur kalindiginda jelert den daha iyi bek oynayacagi kesin

Geri
Üst Alt