#7 Roland Sallai

İlerde iş yapması zor gibi duruyor ama mücadelesinden ve temposundan faydalanıp bence sağ beke dönüştürmek çok faydalı bir iş olabilir. Bu sayede Barış'ı da önde kullanmak daha doğru olacaktır.
Çok değil 10 gün önce bunları yazmıştık sağ olsun Okan Hocam sonunda denedi ve kırmızı kart olmasa Barış'ı da ileri atmıştı. Bu tip tempolu ve pozisyon bilgisi yüksek olan oyuncudan asla zarar gelmez.

Tek sıkıntısı 2.5 milyon € olan maaşı. Onunda Sallai ile bir alakası yok. Şerefsiz bir kelin iş bilmemesi sonucunda gelişen bir olay. 1.7 milyon € civarlarına oynasa fiyat performans olarak yılın transferi olurdu.

Dünkü performansı mücadelesi olağanüstüydü.

Savaşa gidiyoruz desen neden diye sormayacak birisi.

Sivaslıları buldozer gibi ezdi geçti.

sivas musabakasındaki statslari

İkili Mücadele Kazanma:15/11
Pas İsabeti:%93

fevkalade

jakobs iyilestigi takdirde sagda roland solda ismail ile gidip,transfer kotamızı stoper ve hucumda kullanmak makuldür

Abi muhteşem bir adam yav. Temposu çok iyi ve yere çok sağlam basıyor. İkili mücadelelerde de çok iyi. Bir jokerimiz daha oldu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamda ofansda fark yaratacak teknik ve yetenek yok ne kadar geride oynatırsak o kadar verim alırız

Geldiği dönem karıştırırken bir röportajını bulmuştum kız kardeşi de sporcu idi voleybolcuydu galiba fotoda da fit ve uzun duruyor zaten

Gerçekten defansif farkındalığı çok hoşuma gitti. Bu adam bayağı ofsayt çizgisine dikkat ediyor, müdahaleleri iyi filan Ocak ayına kadar sağ bekte devam etmesinden yanayım

Bir de Abdülkerim & Jakobs ikilisi de iyileşirse savunma hattımız bayağı toparlar

Beyler sağ bek olur ama Sivas'a karşı olur. Avrupa'da iyi kanatlar karşısında defansif zafiyet kaçınılmaz. Kanat bek belki...

Joker olması çok çok iyi ama planlama hatası yaparsak canımız yanar sonra.

Sağ Bek performansı halisünasyon falan mıydı? 40 yıllık Sağ Bek gibi oynadı ve çok iyiydi Roland Sallai. Okan Hocamın her sezon ki dokunuşlarından biri daha. Kanatta oynamaya devam etmeli ama bektede çok iyi bir alternatif kesinlikle 💛❤️👏🇭🇺

20241209_141614.webp

Bukadar ciddiyet yeter
Biraz önce durakta otobus bekliyordum. Kulağımda kulaklıklar ile hepsi dinliyordum. ellerimi iki yana acmış "hani bensiz bir hiçtinn, nefes bile almak zor derdin" derken ayaklarimi salliyordum.

O sirada yanima 60 lı yaşlarında bir dayı geldi. 168 boyunda olsa olsa 57 kilo civarinda ben modumda takilirken geldi elimin üstüne oturdu. Pardon yeğenim derken hala elim sicak poposunun altinda kalmisti ben elimi cekmeye calistikca beğendin mii diyordu.

O kadar utanmiştım ki anlatamam hemen kaçmıstım. kosarak ordan uzalirken oturdugu sicak elimi yanagima surup onu kokluyordum.

Geri
Üst Alt