- 3 Temmuz 2012
- 140.154
- 88.340
- 5.478
begendım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize bir tane neymar regen bul kankam top combazı teknik hücumcu izleyemeden göçüp gidecez yoksaBu Maç'ta sahadan dolayı eleştirmem ama maliyetine göre kötü 1 transfer bence.Bu kadar para verdiğin oyuncu hücumda da işler yapmalı..
O tarz alamayız kanksta bu maliyetten daha aza bizim sisteme göre oynayan 1 kanat oyuncusu rahatlıkla bulunabilirdi.Transferde ne istediğini bilmeyen yönetim ve teknik ekibi var.Sezona 4lü savunma bekleri transferleriyle başlayıp Zalewskiyle beraber 3lü savunmaya dönmeye çalıştılar.O transferde olmayınca kanat aldılar.Rakipler iyi değil diye şampiyon olma ihtimalimiz varBize bir tane neymar regen bul kankam top combazı teknik hücumcu izleyemeden göçüp gidecez yoksa
Neredeydin kanks yav manuda yendi yine kayıplardaydınO tarz alamayız kanksta bu maliyetten daha aza bizim sisteme göre oynayan 1 kanat oyuncusu rahatlıkla bulunabilirdi.Transferde ne istediğini bilmeyen yönetim ve teknik ekibi var.Sezona 4lü savunma bekleri transferleriyle başlayıp Zalewskiyle beraber 3lü savunmaya dönmeye çalıştılar.O transferde olmayınca kanat aldılar.Rakipler iyi değil diye şampiyon olma ihtimalimiz var![]()
Maç'tan sonra dönecem kanks yavNeredeydin kanks yav manuda yendi yine kayıplardaydın![]()