#7 Roland Sallai

Faydalı topçu Barış dönünce Barış sağ bek Sallai Sağ ön olmali

sağ bek olur bu elemandan, ya da 442 sağ kanadı.

Bu da maalesef ortaya pas cikaramiyor.. dogru karari veremiyor

Bize bir tane neymar regen bul kankam top combazı teknik hücumcu izleyemeden göçüp gidecez yoksa
O tarz alamayız kanksta bu maliyetten daha aza bizim sisteme göre oynayan 1 kanat oyuncusu rahatlıkla bulunabilirdi.Transferde ne istediğini bilmeyen yönetim ve teknik ekibi var.Sezona 4lü savunma bekleri transferleriyle başlayıp Zalewskiyle beraber 3lü savunmaya dönmeye çalıştılar.O transferde olmayınca kanat aldılar.Rakipler iyi değil diye şampiyon olma ihtimalimiz var :D

O tarz alamayız kanksta bu maliyetten daha aza bizim sisteme göre oynayan 1 kanat oyuncusu rahatlıkla bulunabilirdi.Transferde ne istediğini bilmeyen yönetim ve teknik ekibi var.Sezona 4lü savunma bekleri transferleriyle başlayıp Zalewskiyle beraber 3lü savunmaya dönmeye çalıştılar.O transferde olmayınca kanat aldılar.Rakipler iyi değil diye şampiyon olma ihtimalimiz var :D
Neredeydin kanks yav manuda yendi yine kayıplardaydın :D

Kaan'in burnu bir degisik duruyor. Darbe sonrasi mi öyle oldu yoksa öylemiydi bilemiyorum..

Bu performansıyla Barış Alper’in önüne koyarım. Yeteneksiz denmiş doğrudur ama bize yetenekli topçu değil sistem topçusu lazımdı. Nerede durmasını bilen, bitiriciliği olan, koşu atan,çalışkan ,ortalığı karıştıran topçu lazımdı bunların hepsi Sallai de var.
2.husus joker topçu olduğudur. Kaan sakatlandı ya da taktiksel değişiklik için Barış Alper beke koyduk, beke yardıma gelir barışla önlü arkalı oynarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla güzel performans. Çok işimize yarayacak bu adam

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala çalım atiyor ya fizik olarak müthiş bi adam

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt