Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten bu sene Yunus 'un Sara 'nın Osimhen 'in Jakobs'un hatta şimdi de Sallai'nin katkısını geçen seneden beri Barış Alper 'in katkısını görükten sonra futboldaki fizik/mücadele ve atletizm kalitesinin ne kadar önemli olduğunu kabullendim benZaten aranan adam bu tarz bir adamdı.(Rashica tarzı)
Yetenek sıkıntısı yok ileri uçta,gol sorunumuzda olmaz bu forvetlerle,bize çalışkan,fizikli ve pozisyon bilgisi yüksek bir adam lazımdı.Cuk oturdu bence.
Bahsettiğin istatistikler zaten nasıl ayakta kaldık kanıtlar nitelikte.Muhtemelen bu adamın standart oyunu bu yani asla 6 nın altına düşmez 10 üzerinden.
Harika bir ekleme son dakika için…
Gerçekten bu sene Yunus 'un Sara 'nın Osimhen 'in Jakobs'un hatta şimdi de Sallai'nin katkısını geçen seneden beri Barış Alper 'in katkısını görükten sonra futboldaki fizik/mücadele ve atletizm kalitesinin ne kadar önemli olduğunu kabullendim ben
Avrupa 'da bizden kalite olarak daha geride Prag, Kopenhag, Young Boys vs. takımları yenemediğimiz maçlardan sonra da hep bunu söylüyorduk geçiştiriyorduk ama bu sene bunu kendi takımımızda görünce gerçekten kabullendim artık. Önce takımın fizik kalitesini mücadele gücünü ve atletizm kalitesini yukarı çekmek gerekiyor ondan sonra oynadığın oyuna kalite katabilecek oyuncuları eklemeye çalışırsın
Çok kaliteli ama fizik mücadele olarak sınıfta kalan bir takımla en fazla bizim ligde iş yaparız...
Gerçekten Kaan Ayhan 'ın sağ bek performansından çok rahatsızım ben. Belki ligde bizi çok sıkıntıya sokmaz da karşısına atletik özelliği olan delici bir oyuncu geldiği zaman hep sorun yaşıyorKesinlikle katılıyorum.Fiziksel olarak ezilmezsek, zaten kaliteli ayaklarımızla işi bitiririz.(Avrupa ligi)
Zaten forvet hattımız o ligin en iyisi.Daha barış alper,apo form tutacak.Tek sıkıntımız sağ bek bence oda takımı %5 fln etkiler…
Gerçekten Kaan Ayhan 'ın sağ bek performansından çok rahatsızım ben. Belki ligde bizi çok sıkıntıya sokmaz da karşısına atletik özelliği olan delici bir oyuncu geldiği zaman hep sorun yaşıyor
Artık dörtlü defans, üçlü defans bir şekilde oraya çözüm bulmamız gerekiyor
Aslında Boey, Jakobs Doue filan aradığımız bek profili çok belli. Okan Hocanın oyun planında Angelino değil Jakobs tutuyorDoue alabilsek çoğu sorunumuz bitermiş bakıyorum arada tam aradığımız adammış…
Aslında Boey, Jakobs Doue filan aradığımız bek profili çok belli. Okan Hocanın oyun planında Angelino değil Jakobs tutuyor
Defansif özellikleri iyi, fizik ve atletizm kalitesi iyi olan bir bek oyuncusu öyle inanılmaz kaliteli olmasa da bizim oyun sisteminin işlemesini sağlıyor
Tüm bunlar belliyken neden Doue olmayınca Jelert alınıp Galatasaray 'ın sağ bek rotasyonu Kaan ve Jelert'e emanet edildi gerçekten anlamıyorum
Gerçekten Davinson bu maçta çok özveriyle oynadı. Orta sahaya kadar çıkıp çok fazla rakip kontra atağını daha pozisyon başlamadan kestiJelert yönetimin panik transferi bence Okan hoca çok istemedi onu…
Oyun sistemimize bakınca atletik oyumcuların önemi ortaya çıkıyor zaten. 1 e 1 basıyoruz direk en yakın adama,sanchez bazen rakip sahanın ortalarına kadar kovalıyor adamını mesela.Beklerde aynı şekilde,ona göre adam alamadık sağ tarafa maalesef acele ettik.
Yilligi 2.5 milyona asker mi olur hocam? Adam Icardi ile Osimhen'in yaninda albay maasi aliyor.Yıldız topçuların hamallığını yapacak böyle asker topçular çok önemli
Maaşını bilmem ama yaptığı iş askerlik. Görev adamı yani. Değerli bir topçu türü ayrıca bu dediğim şey, az maaş alacak diye bir kaide yokYilligi 2.5 milyona asker mi olur hocam? Adam Icardi ile Osimhen'in yaninda albay maasi aliyor.
Haberi ilk ciktiginda gelsin diyen ilk ve tek uye olabilirim. Sorun topculugunda degil.Maaşını bilmem ama yaptığı iş askerlik. Görev adamı yani. Değerli bir topçu türü ayrıca bu dediğim şey, az maaş alacak diye bir kaide yok
Maaşlara takılırsan işin içinden çıkamazsın.Haberi ilk ciktiginda gelsin diyen ilk ve tek uye olabilirim. Sorun topculugunda degil.
Sağ bek filan olmaz yavHala korkarak oynuyor, biraz daha özgüvenli ve seri oynadığı zaman Kaan Ayhan’ı yedek kulübesine gönderir.