#7 Roland Sallai

Rashica gibi deniyor da bence en ufak alakaları bile yok.. Sadece defansif yardım benziyor..Rashica geniş alan sever araya kaçar aldigiyla da içeri orta yapar direk.. Sallai baya geniş repertuarlı gibi duruyor.. Paslı oyuna yatkın, ayı gibi güçlü, dar alan becerisi var ,2 ayağı kullanıyor .. Macaristan'da neden Szoboslai ile birlikte forvet arkası takildiklarini bu maç daha iyi anladım.. Umdugum profilin çok dışında bir oyuncu gözlemledim..
Saminin yaz boyu Sallai Sallai diye ic geçirmesine hak verdim dünkü herifi izleyince

Müthiş bir enerjisi var başka bir [emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]] dakika daha olsa koşacak gibiydi.
Daha fazla kullanmamız lazım arkasında adam gibi bir sağ bek ile tabi.
Hem teknik hem de hızlı.

Raşitsanın 1-2 gömlek üstü diye yorumladım

sallai ligi sallıyor

İlk 25 dakika sahanın en iyisiydi. Sonra performansı düşüşe geçti.

Epey beğendim, Barış'a göre de üretkenliği daha fazla gözüktü. Hücumun her alanında kendini gösterdi, gole de epey yaklaşmıştı, bir asisti de güme gitti. Daimi olarak oynamalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1729421296044.webp

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir.

bedava

şu ana kadar süre aldığı maçlarda hücum etkinliğini kısıtlı buldum ama mücadeleciliği, fizik gücü ve savunma yardımı gayet iyi. her zaman ne vereceği belli olan, 7/10'luk iyi bir Avrupalı oyuncu olacak gibi.

BAY sağ bekte o kadar iyi değil bence sol bekte daha iyi oynuyor gibi.
Kesinlikle katılıyorum da Jacobs dönünce kesemeyeceğin için Kaan Ayhan’da istemeyerek mecburiyetten sağ bek oynadığı için mecbur sağ beke dönecek.

su avrupa turunu gecelimde sallaiyi 2. turda kadroya yazalim 😍

Futboluna alıştırdı yokluğu anında hissediliyor.

Diriliğine ihtiyacımız var. Güçlü, koşan, mücadeleyi seven adam.

Geri
Üst Alt