#7 Roland Sallai

Skor aldıkça daha da skor yapacak

Yeteneği kısıtlı olsa bile oyun görüşü ve altyapısı iyi. Faydalı bir takım oyuncusu. Jelert’te biraz güçlense faydalı olur gibi. Altyapıları iyi bu oyuncuların.

Bu tip topçuları seviyorum. Kısıtlı yetenek ama bütün maç saklanmadan, üşenmeden mücadeleye devam ediyor. Faydalı bir transfer kesinlikle.

Çok da kısıtlı bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum en azından ilk kontrolü çok iyi pas oyununda da fena değil..
Şu ana kadar baya iyi gidiyor elimizi guclendirdi

Çok da kısıtlı bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum en azından ilk kontrolü çok iyi pas oyununda da fena değil..
Şu ana kadar baya iyi gidiyor elimizi guclendirdi

Ortaları iyi ama baskı yediğinde eli ayağı dolaşıyor, pek kafayı kaldırmıyor, genelde sıkışıyor kalabalıkta. Dar alan topçusu değil pek, bu sebeple kısıtlı dedim ama bu tip adamlar her maç ortalama katkıyı veriyor. Raşitsa gibi. Ben razıyım Sallai'den.

beklediğimden daha sönük kaldı dün - ama takım olarak hücumda çok fazla yerleşik topla hücum yaptık diyemem. duran toplardan etkili olduk.

yunus yapıyor , kanata çizgiden değil , merkeze kat ederek topla işleri var - sallai'den beklentimde o .

müthiş olur onu görsek. yunusu aktürkoğlundan farklı kılan özelliklerden biri topu daha iyi kullanması (en azından kafasında öyle yapıyor , becerdiğinde banko tehlike yaratıyoruz)

Ortaları iyi ama baskı yediğinde eli ayağı dolaşıyor, pek kafayı kaldırmıyor, genelde sıkışıyor kalabalıkta. Dar alan topçusu değil pek, bu sebeple kısıtlı dedim ama bu tip adamlar her maç ortalama katkıyı veriyor. Raşitsa gibi. Ben razıyım Sallai'den.

Rasitsa da geniş alan topcusuydu Sallai biraz daha dengeli ..Tabi adamın bizde 45 dk üstü oynadığı 2 ya da 3. Maçtı sanırım ..Rasitsanin takıma uyumu 7-8 maç sonra olmaya başlamıştı .. Ben dar alanda da Raşit kadar beceriksiz olduğunu dusunmuyorum bunu zamanla gösterecektir ..
Milli takımda çift 10 gibi oynuyor Szobozlai ile performansı da baya iyi bizde de yavaş yavaş açılacak insallah

4-4-2 oynadığımızda Ziyech gibi starlardansa mecbur böyle asker adamlara ihtiyaç olacak. Faydalı oynuyor, oturdukça daha da iyi olur diye düşünüyorum

Maç başında Yunus'a kestiği ortalardan her maç birkaç tane yaparsa baya bir asist yapar ligde.

Macar Barış Alper demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Barış Alper ile alakası yok lan adamın :d

Beğendim ama.

Zaten Avrupalı çalışkan kanat oyuncusuna hastayız.

Biraz daha, oynadıkça skor katkısı da alabilirsek süper olur.

Varlığı Gs'ın oyun kalitesini net olarak arttırmıştır.

Halamgol ve asist’e ihtiyacı var. O zaman daha da çok performans gösterecek

Macar Barış Alper demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Barış Alper ile alakası yok lan adamın :d

Beğendim ama.

Zaten Avrupalı çalışkan kanat oyuncusuna hastayız.

Biraz daha, oynadıkça skor katkısı da alabilirsek süper olur.

Varlığı Gs'ın oyun kalitesini net olarak arttırmıştır.

Öyle dememiştim de neyse

Tam anlattığım gibi çıktı ya sırf helal olsun yine tam isabet dememek için konuyu dağıtmışsın

Bir gün icardi hususunda da renktaşına hak vereceksin

zaha ve ziyech gibi sönmüş yıldızlar yerine bunun gibi asker adamlara ihtiyaç var özellikle de avrupa maçlarında.

Böyle asker adam candır abi. Rashica bile arattırdı kendini ki bu Rashicadan daha yetenekli

352 ile de görmek lazım. Belki çok daha iyi oynar. Dün gece 442'yi sevmedim. Bence tüm takımın hücumunu düşürdü.

Herif barış alper gibi oynadigi icin baris alperi kesip onun yerine kendisini oynatiyoruz

Geri
Üst Alt