#7 Roland Sallai

Çalışkan ama yetenek yok. As kanatımız olmaktan uzak da olsa kadroda bu tarz adamlar lazım bence. Hatamız yetenekli kanatımızı olmaması. Ritim buldurup optimum faydayı almaya bakmalıyız

Antalya maçı harici içime sinen bir performansı olmadı. Şimdi uzun vadede böyle oynasa elindende çıkaramazsın çünkü 2.5 milyon euro gibi maaş veriliyor.

kanat oynamıyor ki. mertens sağda sallai ortada duruyor çoğu zaman.

Bu adamın oynaması lazımken önce BAY geçip sonra CL oynayıp şimdi milli araya girmemiz çok kötü oldu. Takımla adapte olması için çok maça çıkması lazım ayrı bir frekansta oynadı

Kanatta oynamalı merkezden daha etkili olacagini dusunuyorum.

Doğru ama son pasları yapabilmek daha önemli bu şekilde orta açıp dua etmekten başka bir silahımız yok
Ziyech Mertens aynı anda sahada zor üstelik Samsun gibi zorlu takımlara. Mertens de artık Icardi yokken hocanın en gözdesi olacak.

Takım yorgunken daha çok ön plana çıkmasını isterdim ben bu maçta Sallai'den, o yönden de etkisiz kaldı.

Kenarda oynayacaksa Ziyech olabilir ama o da salmış artık.

raşidden net 2 gömlek iyi oyuncu fakat bu adam iyi skor yapan adam bizde hala skor yapamadı cok garip

yararlı oyuncu o kadar, 100 dakika oynadı, aklımda kalan tek hareketi barışa açtığı orta

kaleye vurmazsa iyi topcu

Mevkisi hakkında düzinelerce sayfa tartışılacak bir oyuncu aldık gibi görünüyor, Ümit davala tipi bir oyuncu gibi.

3 gol 4 asist yaparsa iyidir çünkü geri kalan özellikleri iyi. Inşallah daha çoğunu yapar

Geri
Üst Alt