Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Ece'nin dediği gibi haklı olmayı değil mutlu olmayı istiyorum. Asla bu maaşın oyuncusu değil. Kanat bek felan için hem çok yavaş hemde defansif olarak yetersiz. Bildiğin en fazla hamle oyuncusu.Baya yavaş oyuncu hatta Bundesliga verilerine göre Müller den bile yavaş. Çift densede aslen sağ ayaklı. Ben pek umutlu değilim, faydalı olurmu göreceğiz ama asla 2.5 maaş verilmemeliydi.
Dümdüz topçu izlenimi verdi. Hiçbir ektra özelliğini göremedik şuana kadarKapanan takıma kilit çözme işini asla yapamıyormuş onu görmüş olduk. Sağa koyacan içeriye orta açacak defansa yardım edecek. Başka da fayda alamayız gibi. Geçen maçta forvet arkasında da pek iyi değildi
Raşitsa'nın şutu daha kötü olanı ve daha çok sakatlananı gibi duruyor. Tete Mete uğraşacağımıza direkt Raşitsa'nın bonservisini alıp bunu almasak da olurmuş. O da 5 civarına bitmişti zaten JkyeDümdüz topçu izlenimi verdi. Hiçbir ektra özelliğini göremedik şuana kadar
Rashica biraz orta açmayı ve asist yapmayı biliyordu bunda o yokRaşitsa'nın şutu daha kötü olanı ve daha çok sakatlananı gibi duruyor. Tete Mete uğraşacağımıza direkt Raşitsa'nın bonservisini alıp bunu almasak da olurmuş. O da 5 civarına bitmişti zaten Jkye