#7 Roland Sallai

Ligimizde bile kendisi gibi 30 tane oyuncu vardır, herifin skills videosu bile çöp yav geldiğinde demiştim, tetenin bile daha iyiydi.Umarım yakın zamanda yollar ayrılır.

Yedek için bile kötü 1 maçta fark yaratamadı geldiğinden beri.Rashicadan kötüymüş.

Kapanan takıma kilit çözme işini asla yapamıyormuş onu görmüş olduk. Sağa koyacan içeriye orta açacak defansa yardım edecek. Başka da fayda alamayız gibi. Geçen maçta forvet arkasında da pek iyi değildi

Bence bu adam inanılmaz gudubet tek başına sampiyonluk yakabilir

Söylemeyim diyorum ama jelertteki teknik eksiklik ve vizyon eksikliği bunda da çok bariz. Oyun akışında aksamaya sebep oluyor.

Ziyechin mertensin tekte zınk diye orta açacağı pozisyonda hep pası tercih etti.

Yetenekleri kısıtlı diyorlardı ama beklediğim kadar da press yapıpbtip kapamıyor. Eksikliğini oress gücüyle kapatmasını bekliyorduk.

Baya yavaş oyuncu hatta Bundesliga verilerine göre Müller den bile yavaş. Çift densede aslen sağ ayaklı. Ben pek umutlu değilim, faydalı olurmu göreceğiz ama asla 2.5 maaş verilmemeliydi.
Ali Ece'nin dediği gibi haklı olmayı değil mutlu olmayı istiyorum. Asla bu maaşın oyuncusu değil. Kanat bek felan için hem çok yavaş hemde defansif olarak yetersiz. Bildiğin en fazla hamle oyuncusu.

Kesinlikle aradığımız kanat oyuncusu değil. Yunus'da bugün performans vermeyince hücumda üretme konusunda ilk defa böyle sorun yaşadık. aynı beşiktaş durumuna düştük bugün.

Rashica etkisi yapsın yeter dedik çeyreği kadar etki yapamadı.

bi hafta daha görelim diye diye sezon bitecek , görev adamı olmak için maaşı çok fazla teklif gelirse yollanmalı

Kapanan takıma kilit çözme işini asla yapamıyormuş onu görmüş olduk. Sağa koyacan içeriye orta açacak defansa yardım edecek. Başka da fayda alamayız gibi. Geçen maçta forvet arkasında da pek iyi değildi
Dümdüz topçu izlenimi verdi. Hiçbir ektra özelliğini göremedik şuana kadar

Sagda oynamali. BAY’in yabanci versiyonu. Teknigi kisitli ama hizi ve gucuyle mutlaka katki aliriz. 3-5-2 icin Jakobs, BAY ile beraber iyi secenek. Yalniz bu takima Rodrigues gibi bi kanat forvet sart.

Dümdüz topçu izlenimi verdi. Hiçbir ektra özelliğini göremedik şuana kadar
Raşitsa'nın şutu daha kötü olanı ve daha çok sakatlananı gibi duruyor. Tete Mete uğraşacağımıza direkt Raşitsa'nın bonservisini alıp bunu almasak da olurmuş. O da 5 civarına bitmişti zaten Jkye

Raşitsa'nın şutu daha kötü olanı ve daha çok sakatlananı gibi duruyor. Tete Mete uğraşacağımıza direkt Raşitsa'nın bonservisini alıp bunu almasak da olurmuş. O da 5 civarına bitmişti zaten Jkye
Rashica biraz orta açmayı ve asist yapmayı biliyordu bunda o yok

Hayatının vurgununu yapmış herif. 300 bin kazanırken bir anda 2 milyondan fazla kazanmaya başladı Anadolu futbolcusu.

taraftar övmeye yer arıyor ama pek bir numarası yok gibi

elden çıkarmak için uğraşacağımız bir adam izlenimi verdi şu ana kadar

Kaleciden dönen topu gol yapman lazım artık, bunu kaçıramazsın. Yerdeki kalecinin üstüne vuruyorsun topu.

Geri
Üst Alt