#7 Roland Sallai

torpili kımden merak edıyorum

Bjk maci(1/ yunus),antalya maci (2 /osimhen ve batsuayi-macin adamiydi ayrica sallai),samsun maci (1/ baris),bodrum maci (1/sara).geldiğinden beri 5 net asisti yenmiş.rashicanin pozisyonunun harcandığını göremedim hiç,çünkü zaten kendisi koca sezon sadece 4 asist yaptı.

Basi kopuk tavuk misali. Enerjisi is gorur ama.

Kotu bi topcu. En fazla yedek olur. Teknik/sut/gol atma hepsi 0.

vargas varken bok var bunu aldılar 2.5 alan adam şov yapacak arkadaşım bu kadar basit

Bu adama hala kötü yorum yapanların futbol bilgisinden şüpheliyim sahada daima olması gerekeni yapıyor skora katkı sağladığında daha da iyi olacak.

Sahada bu kadar çok bireysel takılmaya meyilli oyuncuyla bir arada oynayıp kendini kabul ettirmek zor.

Bu adama hala kötü yorum yapanların futbol bilgisinden şüpheliyim sahada daima olması gerekeni yapıyor skora katkı sağladığında daha da iyi olacak.

Sahada bu kadar çok bireysel takılmaya meyilli oyuncuyla bir arada oynayıp kendini kabul ettirmek zor.
Fena yorum degil ama daha iyisini bekliyorum

Bu maç hic beğenmedim. Gerçi bu maç beğendiğim tek kişi bile yoktu

Daha iyi oyuncudur belki ama bu maç özelinde bence kesinlikle kötü oynadı. Hücumda hiçbir üretkenlik sergileyemedi ve savunmada da enteresan şekilde kolay geçildi. Bunun sebebi de bence futbol kariyeri boyunca kapalı ve katı savunma kavramıyla fazla karşılaşmaması freiburg ve macar milli takımında oynarken. Transfer yaparken belki bunu da göz önünde bulundurmak gerek biraz. Bizde çok karşılaşacak bu 11 kişi defans yapan takımlarla ve böyle durumlarda üretken olmak zordur biraz daha

Geri
Üst Alt