- 3 Haziran 2015
- 57.497
- 66.749
- 4.143
Stopere evrilmelidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanilmadin konu yok tebrik ederimerken eleştirdim ama iyi çıktı. tam görev adamı
Maçın 5. dakikası ile 87. dakikası aynı derli toplulukta oynayan topçuların değerini bizim taraftar pek bilmez. Sallai şu an çok değerli bir oyuncu bizim kadro için. Taşıyıcı kolon.Direnç koyulması gereken maçlarda çok ciddi katkı verir... Birkaç pozisyonda Barış Alper ile birlikte rakibin üzerine gittiklerinde inanılmaz keyif vericiydi sanki Premier Lig takımıyız gibi hissettirdi....
Kesinlikle öyle senede 30 maçı 7 puan ortalaması ile oynar bu tarz adamlar bu tempo bu ritim ile bir de üst düzey skor yapıyor olsaydı su anda A sınıf takımlarda oynuyor olurdu ...Maçın 5. dakikası ile 87. dakikası aynı derli toplulukta oynayan topçuların değerini bizim taraftar pek bilmez. Sallai şu an çok değerli bir oyuncu bizim kadro için. Taşıyıcı kolon.
Maçın 5. dakikası ile 87. dakikası aynı derli toplulukta oynayan topçuların değerini bizim taraftar pek bilmez. Sallai şu an çok değerli bir oyuncu bizim kadro için. Taşıyıcı kolon.

Tam olarak aradığımız adamdı Sallai.Uzun maratonda hedefi olan takımlara böyle oyuncular lazım da bizim aradığımız kanat oyuncu değil bence.
Skor üretemeyen kanat oyuncusu galatasaray'da aranan profil değildir. Büyük takım futbolu oynayan takımların kanat oyuncuları her zaman hücumda fark yaratan oyuncular olmuşlardır. sallai daha çok sistem takımlarında işleyen çarkın oyuncusudur. bizde ise yunus gibi, kerem gibi skora yatkın kanatlar iş yapar.Tam olarak aradığımız adamdı.
Dostum sen tuttuğun takımın ne oynadığını iyi analiz edememişsin bence. Çok ezber bir cümle yazdın çünkü.Skor üretemeyen kanat oyuncusu galatasaray'da aranan profil değildir. Büyük takım futbolu oynayan takımların kanat oyuncuları her zaman hücumda fark yaratan oyuncular olmuşlardır. sallai daha çok sistem takımlarında işleyen çarkın oyuncusudur. bizde ise yunus gibi, kerem gibi skora yatkın kanatlar iş yapar.