#7 Roland Sallai

Satmak istesek satamayız 3e falan bile.
Katılmıyom, artık satamayız evet ama oynatmayacaksak zaten kiralamalıydık

İlk sezon geri Rapid'e kiralayacaktık

Kiralık süreçlerini doğru yönetsek en kötü 3m bonservis alırdık

Şu dakikadan sonra alamayız tabii

Bu ne allah aşkına ya.

Bu adamı izlerken şampiyonluk inancım sökülüp gidiyor içimden. Hele ağzını açıp alık gibi bakması.

Yusuf Demir, Demirbay, Sallai, Bats... Bunları ver Göztepe'ye oynatmazlar.

Katılmıyom, artık satamayız evet ama oynatmayacaksak zaten kiralamalıydık

İlk sezon geri Rapid'e kiralayacaktık

Kiralık süreçlerini doğru yönetsek en kötü 3m bonservis alırdık

Şu dakikadan sonra alamayız tabii
Hem satamayız diyip hem nasıl katılmıyon anlamadım da neyse

Hem satamayız diyip hem nasıl katılmıyon anlamadım da neyse
Sallai kiralanamaz bi herif

Yusuf gelirken hoca ben bunun seviyesini beğenmedim oynatmam bunu dese geri Rapid'e kiralardık orada düzenli oynuyodu bize gelmeden önce

Sonra hoca beğenene kadar kiralardık. Maaşı kuş kadar ve yaşı genç o yüzden kiralaması normal olurdu. Son üç seneyi top oynamadan geçirmese de 3m'ye rahatlıkla satardık

Sallai ise giren girmiştir tarzı bir herif maalesef

Sallai kiralanamaz bi herif

Yusuf gelirken hoca ben bunun seviyesini beğenmedim oynatmam bunu dese geri Rapid'e kiralardık orada düzenli oynuyodu bize gelmeden önce

Sonra hoca beğenene kadar kiralardık. Maaşı kuş kadar ve yaşı genç o yüzden kiralaması normal olurdu. Son üç seneyi top oynamadan geçirmese de 3m'ye rahatlıkla satardık

Sallai ise giren girmiştir tarzı bir herif maalesef
Raşitsa, Yunus, Barış gibi sağ kanatlar warken
Mertens Mata ortada warken

Yerli bile olmayan bu herife 6 milyon vermek fuzuliydi. Keşke kiraya verseydik ok ama kira da kurtarmazdı. Sonraki sezon verdik de noldu çöp 1 takımda bile oynayamadan döndü

Raşitsa, Yunus, Barış gibi sağ kanatlar warken
Mertens Mata ortada warken

Yerli bile olmayan bu herife 6 milyon vermek fuzuliydi. Keşke kiraya verseydik ok ama kira da kurtarmazdı. Sonraki sezon verdik de noldu çöp 1 takımda bile oynayamadan döndü
iyi transfer değildi

Sallai ile kıyas kabul etmez

Sallai Jelert başka seviye

Jelert tam kazık da Sallaiden verim alınır. Bundan bir şey alınacak gibi durmuyor.
bence bi tık iyimserlik

hayatı boyunca kanat forvet oynamış bi adamı bek yapamıcaz bence

üçlüde kanat bek rotasyonunda verim alınabilir evet ama oyuncu huzursuz olacağının sinyallerini veriyor faul yapıp duruyor falan. neyse bakalım

Hep taraftar baskısı hep..
Gerçekten şaka değil rezil transferlerin sadece taraftar baskısından kaynaklı olduğunu düşünenler var.Taraftarı geçtim bunlar futbol yorumcusu.

Hep taraftar baskısı hep..
Gerçekten şaka değil rezil transferlerin sadece taraftar baskısından kaynaklı olduğunu düşünenler var.Taraftarı geçtim bunlar futbol yorumcusu.
Baskı yapmayınca muhteşem transferler yapıyorlar sanki. Gevşek gevşek dolaşıp son haftaya transferi bırakıp bunun gibileri alıyorlar. Baskı yapmazsan transfer bile yapmayabilirler, okadar rahatlar. Bahaneleri de bitmez

Siz ciddi misiniz?

Adam girdikten sonra 4-5 tane geri top kazandi, harika ofansif pozisyon aldi, ordan bindirmeye basladik biraz sansli olsa gol/asist yapacak, burda adami asiyorsunuz?

O zaman Kaan'a ne demeli? Adam bir bindirme yapmadi koca 50 dakikada?

Bence ikinci yarida toparlamamizi ve gecis ataklar yemememizi saglayan kritik oyunculardan bir tanesiydi.

Ben bu herifi karincaya benzetiyorum. Tam bir askerr zaten kendi de diyor; benden gol asist beklemeyin ama rakibin pesinden it gibi kosun deyin, iste bunu 90 dk yaparim diyor.

Aslinda bir messimiz olsa arkasinda 10 tane salai yemin olsun kimse yenemezdi bizi

Gayet iyiydi atak sürekliliğinde ciddi payı var orta alanda tüm topları süpürüp aldı hücumda biraz sıkıntılıydı ama zaten atak sürekliliği yeter de artar.

Abi bu adam kadroda yarasa yerine olması gerken adamdı.
Boşuna yüklenmeyin bek yada kanat değil. Yardımcı forvet yada kanat forvet oynatırsın o kadar.

Başlı başına herifin ne oynayabildiğini bilemeden yapılmış transfer.
Üzerine bek oynatmaya çalışmak ciddi anlamda rezillik bak.
Bu adam araya kaçacak karambolde boş top önüne düşecek gol atacak, kanat forvet olarak top sürecek arka direkteki adama pas verecek yada arka direkteki adam olacak.

Bu kadar.

Fazlasını bekleyen boşuna hayal falan kurmasın.

Biz bu sallai'yi neden izliyoruz biliyor musunuz ? Aylardır kanat transferini çözemeyen, son hafta zalewski'nin kapısında yatan iki tane transfer sorumlumuz yüzünden. Şimdi de 2-3 aydır eksiklerimiz belli olmasına rağmen hâlâ o bölgelere transfer yapamıyorlar. Bakın yapmıyorlar demiyorum, yapamiyorlar yani beceremiyorlar. Hedef avrupa diyoruz, iki yıldır sol bek sakatlanıyor berkan oynuyor, sağ bek Kaan Ayhan oynuyor, orta sahada sara-torreiradan biri sakatlansa koyacağın adam yok. Davinson harici stoplerlerin rezalet. Biz bu transfer işlerini böyle devam edersek, daha çok young boys, copenhag, Prag falan elenip evimize döneriz. Daha çok devşirme mevkiler izleriz..

Geri
Üst Alt