Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyom, artık satamayız evet ama oynatmayacaksak zaten kiralamalıydıkSatmak istesek satamayız 3e falan bile.
Hem satamayız diyip hem nasıl katılmıyon anlamadım da neyseKatılmıyom, artık satamayız evet ama oynatmayacaksak zaten kiralamalıydık
İlk sezon geri Rapid'e kiralayacaktık
Kiralık süreçlerini doğru yönetsek en kötü 3m bonservis alırdık
Şu dakikadan sonra alamayız tabii
Sallai kiralanamaz bi herifHem satamayız diyip hem nasıl katılmıyon anlamadım da neyse
Raşitsa, Yunus, Barış gibi sağ kanatlar warkenSallai kiralanamaz bi herif
Yusuf gelirken hoca ben bunun seviyesini beğenmedim oynatmam bunu dese geri Rapid'e kiralardık orada düzenli oynuyodu bize gelmeden önce
Sonra hoca beğenene kadar kiralardık. Maaşı kuş kadar ve yaşı genç o yüzden kiralaması normal olurdu. Son üç seneyi top oynamadan geçirmese de 3m'ye rahatlıkla satardık
Sallai ise giren girmiştir tarzı bir herif maalesef
iyi transfer değildiRaşitsa, Yunus, Barış gibi sağ kanatlar warken
Mertens Mata ortada warken
Yerli bile olmayan bu herife 6 milyon vermek fuzuliydi. Keşke kiraya verseydik ok ama kira da kurtarmazdı. Sonraki sezon verdik de noldu çöp 1 takımda bile oynayamadan döndü
Jelert tam kazık da Sallaiden verim alınır. Bundan bir şey alınacak gibi durmuyor.iyi transfer değildi
Sallai ile kıyas kabul etmez
Sallai Jelert başka seviye
bence bi tık iyimserlikJelert tam kazık da Sallaiden verim alınır. Bundan bir şey alınacak gibi durmuyor.
Baskı yapmayınca muhteşem transferler yapıyorlar sanki. Gevşek gevşek dolaşıp son haftaya transferi bırakıp bunun gibileri alıyorlar. Baskı yapmazsan transfer bile yapmayabilirler, okadar rahatlar. Bahaneleri de bitmezHep taraftar baskısı hep..
Gerçekten şaka değil rezil transferlerin sadece taraftar baskısından kaynaklı olduğunu düşünenler var.Taraftarı geçtim bunlar futbol yorumcusu.