#7 Roland Sallai

Saçma sapan faul yapmamayı öğrenmesi lazım sırtı dönük adama faul yapması futbol zekasının seviyesini gösteriyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vasat oyuncu almamak işin geç kalıyoruz diyor okan buruk.Geçen senede böyle denmişti.Sonuç sallai,jelert falan.
Ben ne yönetimin nede okan buruğun transferde rezillik yaşattıklarının farkında olmadıklarını düşünüyorum.Hatta başarılı olduklarınıda düşünüyor olabilirler.
Artık sallaii falan tartışamıyorum.Her yönüyle rezil bir transfer.

Bir oyuncunun oyun zekasını anlamak istiyorsan ne zaman faul yaptığına bakacaksın. Sırtı dönük rakibe faul yapmak gibi kolay kolay törpilenemeyecek bir alışkanlığa sahip maalesef.
Hayatının bekli de hiç bi döneminde bu seviyede savunma yapmamış adam.
Adam forvet forvet. Buna göre değerlendirmek lazım, savunma bilgisi olmaması normal ve bu fauller de bu bakıma değerlendirilmez.

27 yaşından sonra sağ bek oyuncusuna evrilen forvet var mı dünya üzerinde.

Adam forvet forvet. Buna göre değerlendirmek lazım, savunma bilgisi olmaması normal ve bu fauller de bu bakıma değerlendirilmez.

Forvette hangi becerilerini gördük kendisinin ? Sağ bekte bile top tekniği iyi diyemem o derece vasat bir adam hücumda hangi becerisiyle fark yaratacak ?

Sağ bekte Jelert, Kaan, Mete, Barış gibi seçenekler arasında en iyisi

Maryano Boey Eboue Linnes seviyesinde biri gelmeyecekse oynamaya devam etmeli. Gelirse o zaman kulübeye veya ön hatta geçebilir

GiNLhWdWoAAZU4q

Yaptığı o anlamsız hareketlerin oynadığı bölge ile alakası yok.

Sağlam çaktıkları kesin, hiç bir yerde as olamamış zaten MTde iyi sadece.

Bir de as oyuncu maaşı verdiler Yunusla Barış toplasan bunun kadar kazanmıyor.
midemize kadar indirdiler üstad, €10m gömdük bile ve daha €12.5m daha gömeceğiz buna

son düzgün kontratı olursa şaşırmam o derece skandal. kimse almaz bunu keza

Mesela dün maçı seyrederken evet 1-2 kötü işi oldu ama ben Yunus’tan vs fersah fersah daha olumlu katkı sağladığını gördüm maç boyunca.

Foruma geldim baktım herkes çöp çekmiş.

Hayat çok tuhaf

Fizikli ve de temaslı oynuyor

Fizik gücümüzü artırıyor..

En az 1-2 kişiye Tokat sallıyor

Bunlar da lazım

Bazen biraz rakibi iteklersin adam bir daha o tarafa gelmez..

Herkes süpırsıtar olmak zorunda değil..

herif 2 maç üst üste esas yerinde oynayamııyo ki neyini değerlendirelim. 10 milyona aldığımız bek içimize sinmedi diye 7 milyona bi tane daha kanadı oraya devşirdik. sonra 100 bin euro için fener'e topçuları peşkeş çekerler, bizim ülkenin en iyisi de bu kadarlık organizasyon olabiliyo işte.

Ulan bu herifi nasıl aldık ya bu kadar boş bir topçu az bulunur. Şu vitaminsiz Jelert bile sahada daha faydalı görünüyor şu heriften. Adamın takımın oyununa en ufak bir katkısı yok bomboş bir adam gerçekten.

Güzel şut çıkardı gol olsa açılırdı biraz özgüveni

Aldigi maasa bakiyorum oynadigi oyun bunun cok altinda umarim sezon sonu satabiliriz

Herkesten önce seni göndermek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt