#7 Roland Sallai

Ne demiş hemşerim eskici Ferdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_3377.webp

Biz garibanlar fitboldan ne anlariz..!

Enn son tanculari kovacevicleri izledigimize DUA ET

Barışa göre 2x daha iyi, derbide Barış yerine oynamalı.

Taraftarın kafası karışık bu adama neden yüklenildiki adamın standardı var işini yapıyor

Takımın direncini çok yükseltiyor. Maaşı kaçtı artık yapacak bişey yok. En azından devamlılığı yüksek sakatlık problemi yok. Fiziksel dayanıklılığı çok üst seviyede.

herif tam bir joker ben şuna inanıyorum sanki ergün penbenin güçleri bir şekilde sallaiye aktarılmış gibi..

onu izlemek bana inanılmaz bir konfor sağlıyor.. hani uefada finale falan çıkarsak penaltıyı mutlaka sallai kullansın isterim

herif tam bir joker ben şuna inanıyorum sanki ergün penbenin güçleri bir şekilde sallaiye aktarılmış gibi..

onu izlemek bana inanılmaz bir konfor sağlıyor.. hani uefada finale falan çıkarsak penaltıyı mutlaka sallai kullansın isterim
Ergün ün tekniğinin yarısı olsa yeterdi.

Adam formayı haketti ama hiyerarşide alt sırada olduğu için ilk 11 çıkamadı bu maça. Lanet olsun takımımızdaki kast sistemine

Basaksehir kivaminda bir topcu ayni Rashica gibi. Süper Lig icin iyi bir oyuncu ama olmaya hedefledigimiz takim icin pek faydali bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum. Takimimizda kanat olmadigi icin fark yaratiyor gibi gözüküyor.

Takımın direncini çok yükseltiyor. Maaşı kaçtı artık yapacak bişey yok. En azından devamlılığı yüksek sakatlık problemi yok. Fiziksel dayanıklılığı çok üst seviyede.
Bu adam elde patlamaz. Her turlu bundesligadan alici bulur kendine

gaza gelmeyelim. Batshuayi de kacmıştı :d

Geri
Üst Alt