Cahit Çiftçi
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2011
- 2.967
- 152
- 1.023
Ne demiş hemşerim eskici Ferdi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demiş hemşerim eskici Ferdi
Ergün ün tekniğinin yarısı olsa yeterdi.herif tam bir joker ben şuna inanıyorum sanki ergün penbenin güçleri bir şekilde sallaiye aktarılmış gibi..
onu izlemek bana inanılmaz bir konfor sağlıyor.. hani uefada finale falan çıkarsak penaltıyı mutlaka sallai kullansın isterim
henüz bunu analiz edecek kadar sallaiyi izleme fırsatı bulamadım, daha doğrusu bulamadık.Ergün ün tekniğinin yarısı olsa yeterdi.
Geçmişi ortada yav. Fiziksel kapasite çok yüksek ama teknik kapasite zayıf. Bu yaştan sonra da çok değişmez. Ama faydalı oyuncu çok net.henüz bunu analiz edecek kadar sallaiyi izleme fırsatı bulamadım, daha doğrusu bulamadık.
o kadar hem fikir faydalıı. lütfen beni zorlama tolga bilgilerim kısıtlıGeçmişi ortada yav. Fiziksel kapasite çok yüksek ama teknik kapasite zayıf. Bu yaştan sonra da çok değişmez. Ama faydalı oyuncu çok net.
Bu adam elde patlamaz. Her turlu bundesligadan alici bulur kendineTakımın direncini çok yükseltiyor. Maaşı kaçtı artık yapacak bişey yok. En azından devamlılığı yüksek sakatlık problemi yok. Fiziksel dayanıklılığı çok üst seviyede.