#7 Roland Sallai

Freiburg seviyesinden bi tik ilerleme yapamadi hala. Dangalakca yaptigi fauller de cabasi.

Bu adamın 11 oynadığı Galatasaraydan bir halt olmaz.

Hadi Barış kötü formsuz bu herifin formda hali bu kadar.
Bizde 1 ay kalıp oynayamayacağını anlayınca giden Erman Kılıç bu adamdan yetenekliydi.Top ayağındayken Sallai'yi izlemek işkence gibi

Gerçekten saçma sapan faulleride çok can sıkıcı. Barışla aynı anda sahadayken yük oluyor takıma gerekirse bu geride oynasın Frankowski daha ileride oynasın. Adamda hiç hücum bilinci yok

Rashica gibi adamı yolla simdi bize sallai izlet .
Ziyech in bonservisini al sonra yollamak için çaba sarfet .
Jelert cuesta sallai jakops bu arkadaşları bulmak da bir meziyet tebrik etmek lazım
Sayamadığım aurier adekuphe kohn vinichius da cabasi

Yetenekli adam geliyor ( Ziyech, Zaha, Tete) sövüyorsunuz. Nispeten az yetenekli mücadeleci adam geliyor onlara da sövüyorsunuz. Diğer tarafta daha kabiliyetli bir kanat olsa bu kadar kötü görünmezdi muhtemelen de bu maaşla her türlü problem olacaktır. Keşke Rashica'yı alabilseymişiz.

Bu adamı sağ bek frankowskiyi sağ kanat denemeliyiz. Galatasaray ilk 11inin kanadında oynayacak yetenek yok bu arkadasta bekte daha fazla katkı verebilir

Yetenekli adam geliyor ( Ziyech, Zaha, Tete) sövüyorsunuz. Nispeten az yetenekli mücadeleci adam geliyor onlara da sövüyorsunuz. Diğer tarafta daha kabiliyetli bir kanat olsa bu kadar kötü görünmezdi muhtemelen de bu maaşla her türlü problem olacaktır. Keşke Rashica'yı alabilseymişiz.

Zaha ve Ziyech'i de eleştirdim fakat onlar maç alabildiler. Sallai 0. Bu sezon bir maç alabilir mi bilmiyorum. Sallai'nin durumu onlardan çok daha vahim.

Ya yeteneksiz ya mücadele etmeyen olmak zorunda değil dediğin gibi Rashica bundan 3x filan topçuydu yetenek anlamında, mücadele yönünde de bundan aşağı kalır yanı yoktu eminim dünyada tek o profile sahip topçu değildir ayrıca zaten oyuncunun kimliğinden çok takımda kanat profiline uyan oyuncu yok nerdeyse bu da planlama sorunu. Poku gibi "kafasız" ama hızıyla sorun yaratacak adam atsan şu kadroya belki hem Sallai yükü alınacak hem duruma göre elinde bir opsiyon olacak ama hiçbiri yok allah yok.

yusufun ilk derbisiydi ve çaylak bir oyuncu karşısında fark yaratmasını beklerdim.. hatta fizik üstünlüğü de kurdu ama hiç yusufu geçmek niyetinde olmadı..
herifte bir takozluk var bedeni hiç esnek değil. rakibinden daha hızlı ve güçlü de olsa top atıp yanından geçemiyor.

Zaha ile Ziyech’in kariyerleri belli, mental sorunları olmasa kalite olarak bize uygun oyunculardı.

Sallai’nin total maliyeti Zaha ile aynı mesela, ne verebilir bu adam? Zaha farklı şeyler hayal ettiriyordu, uyumsuzluk olmasa mesela ki Zaha’nın maliyetinin üçte ikisinden kurtulduk.

Bu adama o maaşı bir daha kimse vermez, bonservis de şüpheli. Freiburg’da bile düzenli 11 oyuncusu olamamış

Zalewski gelse en azından dikine dribbling yapan kanadımız olurdu

Bu adamın bizde tek oluru sağ bek olur.

Hücumda bana göre skandal bir performansı var.

Çalım becerisi= yok
Süratlenme= yok
Yaratıcılık = yok
Bitiricilik ve şut tehdidi= yok

Sadece fiziksel olarak diri ve ortalama üstü bir gücü var.

Barış ile arkalı önlü oynadığında en azından o kanat defansif açıdan daha iyi hale gelebilir. Ama bir kanatta kendisi, diğerinde Barış olunca Barış'ın gol atamadığı her maç takımın yaratıcılık 0'a iniyor ve kısır oyun oluyor.

Galatasaray'da 12+2 de yabancı olarak dahi kalması bunun dışında bence zor.

Frankowski'nin yedeği olmalı. Eğer Frankowski dünkü gibi oynayacaksa Sallai maksimum bek olmalı.

Gs ın kanat oyuncusu bu kadar yetenksiz olamaz. Dün 3-4 tane pozisyon olabilecek atakları öldürdü. Çalım yok pas yok oyun görüşü yok. Çalışkanlığı sayesinde oynuyor. Yaptırdığı saçma sapan faulleri de saymıyorum.

Maaşından bağımsız konuşuyorum;

Tam bir rotasyon futbolcusu.

Maç kaybettirmez, seni üzmez ama sevindirmez de.

1.5 falan alsaydı net takımda seneye de kalmalı derdim.

Hem bek hem Barış’ın alternatifi de olurdu vs

Ya yeteneksiz ya mücadele etmeyen olmak zorunda değil dediğin gibi Rashica bundan 3x filan topçuydu yetenek anlamında, mücadele yönünde de bundan aşağı kalır yanı yoktu eminim dünyada tek o profile sahip topçu değildir ayrıca zaten oyuncunun kimliğinden çok takımda kanat profiline uyan oyuncu yok nerdeyse bu da planlama sorunu. Poku gibi "kafasız" ama hızıyla sorun yaratacak adam atsan şu kadroya belki hem Sallai yükü alınacak hem duruma göre elinde bir opsiyon olacak ama hiçbiri yok allah yok.
Rashica'ya da sallanıyordu çok net hatırlıyorum. Bence de ideal profil oydu. Planlama konusuna katılıyorum. Bir futbolcu gönderiyorsun aldığının gidenle zerre alakası yok. Transfer hedeflerin arasında da hiç korelasyon yok. Tamamen gelişine takılıyorlar. Sürdürülebilir başarı imkansız bu kafayla zaten.

Sallai, cuesta, kutucu = 20 milyon bonservis.
fiyasko transferler, göz göre göre alindilar, katki alinmayacagi okadar belli idi, futbolun f sinden anlayanlar cok uyardi

Szboslai'nin eziyete bakar mısın Salah - Mac Allister -Trent'le oyna sonra Milli takımda partnerin Szalai olsun

Geri
Üst Alt