#7 Roland Sallai

Diğer kanatta basıp gidebilen, adam geçebilen bir oyuncu olsa bu kadar göze batmazdı. Kötü oyuncu değil ama bonservis/maaş özelinde yanlış transfer oldu maalesef.

Rashica'ya da sallanıyordu çok net hatırlıyorum. Bence de ideal profil oydu. Planlama konusuna katılıyorum. Bir futbolcu gönderiyorsun aldığının gidenle zerre alakası yok. Transfer hedeflerin arasında da hiç korelasyon yok. Tamamen gelişine takılıyorlar. Sürdürülebilir başarı imkansız bu kafayla zaten.
Abi bin şekil adam var sosyal medyada orda burda,bir oyuncu veya teknik direktör hakkında %100 mutabakat imkanı yok olmaz.Birileri birilerine sürekli sallayacak bu kaçınılmaz.Sallai konusunun bunla alakası yok,dümdüz bir oyuncu.6 milyon edecek bir oyuncu asla değil yazık günah verilen paralara

Cuma günü derbide 11 oynamalı Perşembe çok iyiydi diyip bugün tarihimizin en kötü 5 transferinden biri demek tamamen ben maça göre yorum yapıyorum demek. Adamın yeteneksiz olduğunu her maç söyleyebilmek zor olmasa gerek ama nedense hep aynı kişiler bir siyah bir beyaz yorumlar her maç sonrası

kötü oyuncu değilmi?!?!?!?!?

Gene aynı noktaya geliyoruz Mason

Kötü futbolcu gerçekten başka bir şey

Sallai kötü değil ama düz futbolcu işte

Bu takım akıp gidebilse Sallai fiziksel mücadelesi ve düz adam Sami oyunuyla sen farkında olmadan sana faydalı olur

Yani şunu demek istiyorum, bi kanadında Arda Turan varsa, 10 numaranda Dybala oynuyorsa diğer kanadında Sallai bu sefer işte çok işine yarar.

Haa dediğim gibi keşke 1.5 alsaydı da rotasyon topçusu olarak takımda hep kalsın isterdim

Gene aynı noktaya geliyoruz Mason

Kötü futbolcu gerçekten başka bir şey

Sallai kötü değil ama düz futbolcu işte

Bu takım akıp gidebilse Sallai fiziksel mücadelesi ve düz adam Sami oyunuyla sen farkında olmadan sana faydalı olur

Yani şunu demek istiyorum, bi kanadında Arda Turan varsa, 10 numaranda Dybala oynuyorsa diğer kanadında Sallai bu sefer işte çok işine yarar.

Haa dediğim gibi keşke 1.5 alsaydı da rotasyon topçusu olarak takımda hep kalsın isterdim

max başakşehir topçusu o da max

gsde işi olamaz böyle topçunun

boş alanda dribling yapamıyor adam

topu düz süremiyor ya

topu teklediğinde top sağa sola ivmeleniyor

böyle topçumu olur 😂

kötü oyuncu değilmi?!?!?!?!?
Kullanana bakmak lazım. Çok extrası olan bir oyuncu değil elbette ama çöp de değil. Angelino ve Tete bizden gittikten sonra yeni takımlarında neler yaptılar mesela. Onlara da çöp dedik burada. Dün Frankowski de kötü gözüktü. Oyuncuların iyi ya da kötü oynaması sadece yetenekleriyle alakalı bir durum değil. Hocaya bakacaksın. Oyuncuları doğru kullanıyor mu, doğru oyun oynatıyor mu...

Kullanana bakmak lazım. Çok extrası olan bir oyuncu değil elbette ama çöp de değil. Angelino ve Tete bizden gittikten sonra yeni takımlarında neler yaptılar mesela. Onlara da çöp dedik burada. Dün Frankowski de kötü gözüktü. Oyuncuların iyi ya da kötü oynaması sadece yetenekleriyle alakalı bir durum değil. Hocaya bakacaksın. Oyuncuları doğru kullanıyor mu, doğru oyun oynatıyor mu...

ben onlara çöp demedim okanı suçladım

ama bu topçu değil

istediğin gibi kullan yine topçu değil

Bu maasla bu adami eldende cikaramaszin belki bonservis istemeden ancak gider, teke tek de adam.gecmeye bu kadar zorlanan kanat oyuncu olmamali, anadolu takimda kesin bundan daha hareketli oyuncular vardir. Birde inanilmaz geteksiz faul yapiyor

Dün maç sonuna doğru kendini yere bıraktığında Barış gelip buna bir şeyler sallamıştı, ne dediğini merak ettim çünkü pozitif görünmüyordu

Rashica da boş bir herif hikaye anlatmayın ya

İlk sene etrafındaki herkes mükemmel durumdaydı o da tamamlayıcı oldu o kadar. Sadece ligde oynadık haftada bir. Sanki bizden sonra uçup kaçtı da.

Sanki alıp gidecek, fiziksel olarak Sallai daha iyi zaten, Rashica da dikine gidemez, hızı yok, sadece pas yönü biraz daha iyi o kadar.

Rashica da boş bir herif hikaye anlatmayın ya

İlk sene etrafındaki herkes mükemmel durumdaydı o da tamamlayıcı oldu o kadar. Sadece ligde oynadık haftada bir. Sanki bizden sonra uçup kaçtı da.

Sanki alıp gidecek, fiziksel olarak Sallai daha iyi zaten, Rashica da dikine gidemez, hızı yok, sadece pas yönü biraz daha iyi o kadar.

Sallai cidden daha iyi bu arada. Rashica o sene haftada 1 oynayan bir takımda ve ligin en kötü olduğu dönemde iş yapıyordu.

Rashica ile bu adamı bir bile tutmam. rashica hiç değilse topla dribling yapıp pozisyon yaratıyordu, bu arkadaş da oda yok. Sezon sonu yolları ayırmamız gerekiyor, aynı şekilde barışla da.

Sallai cidden daha iyi bu arada. Rashica o sene haftada 1 oynayan bir takımda ve ligin en kötü olduğu dönemde iş yapıyordu.
Haftada 1 oynayınca coşar zaten Sallai bugüne kadar kaç kere haftada 2 maça çıktı sanki? :D Şu anki ligi o dönemden iyi yapan nedir?

Rashica topçu kere topçu Sallai'nin yanında bizden sonra gidince başarısız olması oyuncu olarak onu başarılı bir takımdaki kötü oyuncudan daha kötü yapmaz, Rashica bu haliyle bu sezon bile bizde olsa Sallai'den fazla katkı sağlardı bitik bjk de üstüne koyamaması normal.

Frankowskiyi alacağını bunu koyacaktın sağ beke zaten ikisi de birbirine yakın oyuncular

Paranda cebinde kalacaktı bunu da bir şekilde kullanmış olacaktın

Ne gerek var zaten tek numarası koşmak

Geri
Üst Alt