#7 Roland Sallai

Mert in mac konusunda dedigi gibi, herifin mac icinde mental.olarak macta kalma olayi cok cok iyi.

Enteresan adam- maasini hakedecek oyununoynamiyor ama genede lazimsa gorev yapiyor

Bazen agresiflik işini abartıyo ama kemik gibi bek oldu eleman. Helal olsun valla. 2.5 kağıdı cebe atıyorum zaten diyip yatışa geçebilirdi ama her maç %100ünü veriyor. Albert Riera gibi ön taraf için alıp bekte verim aldığımız biz oyuncu oldu.

Açıkçası bjkdeki Boşnak kazmaya bayılıp buna sallamak birbiriyle örtüşmüyor. Benzer herifler olup sallai o dingilin 3 gomlek ust modeli.

Lig için fazla bile..kesinlikle kadroda kalması lazım. Joker adam..ama samliyonlar ligi için yetersiz olabilir..ozan tufana vurdurdugu kafa sadece biraz düşündürdü.boey sana 2 lisin keşke alabilsek..

Lig için fazla bile..kesinlikle kadroda kalması lazım. Joker adam..ama samliyonlar ligi için yetersiz olabilir..ozan tufana vurdurdugu kafa sadece biraz düşündürdü.boey sana 2 lisin keşke alabilsek..
ozanı iyi bozdu bence orda

Maliyeti çok uçuk olmasa iyi eklemeydi en baştan beri. 1.2m maaş 3-4 bonservis mesela

Birde kendime de öz eleştiri niyetinde söylüyorum. Çok tezcanliyiz herşeyi uçlarda yaşıyoruz. Adam geldiğinde cidden iyi durumda değildi eleştiri normaldi ama yerin dibine soktuk ne futbolculugu kaldı ne profesyonellligi. Teneke bağlamanin da kral yapmanin da bkunu çıkarıyoruz maalesef

Şu sarı görme işini de çözerse bayağı bayağı sağlam bek olacak bu adam.

mevkisini buldu, ön taraf için kabiliyeti yok, bek için ise iyi

Bek/kanat rotasyonu icin gayet uygun, tabi ligimiz icin konusuyorum. Avrupa kupalari farkli bir yer.

bu adamın aldığı 2.5 milyona takılmak aşırı saçma ve mantıksız. Bizim maaş baremi aşırı yüksek zaten

İlk 11 oyuncusu değil bence ama kadroda bulunması gereken bir adam.

Seneye 3 kulvarda ilerlerken bu tarz kemik gibi oyuncular çok önemlidir. Yetenek olarak değil tarz olarak söylüyorum Sallai gibi 1 oyuncu daha yazın takıma kazandırılırsa çok rahat ederiz

Geri
Üst Alt