#7 Roland Sallai

O maçlarda Sallai gibi Ayakta kalan 2 topçu daha olsaydı turu geçmiştik. Bu sene de aynı senaryoyu yaşamamak için o Tarz bir topçu lazım orta sahaya. Berkan ve kerem gidecek. Sara lemina torreira yıl kesecek kalitede topçu alamayacağıza göre Sallai tarzı mental güçlü mücadeleci sırıtmayacak topçu alırsak ortasaha ya geçen 2 sene gibi olmaz. Eren ve Jacobs gibi fiziksel olarak iyi topçularımız var bu sene. Yunus ve barışı ikame edecek bir kanat ve Okan hoca rotasyon yapmayı öğrenirse belki grup sonrası turu geçeriz.

O maçlarda Sallai gibi Ayakta kalan 2 topçu daha olsaydı turu geçmiştik. Bu sene de aynı senaryoyu yaşamamak için o Tarz bir topçu lazım orta sahaya. Berkan ve kerem gidecek. Sara lemina torreira yıl kesecek kalitede topçu alamayacağıza göre Sallai tarzı mental güçlü mücadeleci sırıtmayacak topçu alırsak ortasaha ya geçen 2 sene gibi olmaz. Eren ve Jacobs gibi fiziksel olarak iyi topçularımız var bu sene. Yunus ve barışı ikame edecek bir kanat ve Okan hoca rotasyon yapmayı öğrenirse belki grup sonrası turu geçeriz.

kanimca iyi noktalara deginmissin sallai baglaminda .

keza, bende, kendisi alinirken nacizane bu noktalar ve dahasina deginmistim ilgili basliklar da .

bu arada , kadro muhendisligi ve rotasyon ozelinde hoca nin baslica yaptigi hatalarin da kerem d 'yi kadro da tutmasi bariz anlamsiz buldugum karari idi . efe'yi de mutlak kiraya vermeliydi sezon baslarken. elde tuttu da ne oldu ? - ne rotasyona sokabildi, ne genel gelisimine bi dokunus oldu . oyuncu daha da geriye gitmisse de sasirmam .

*rotasyon konusunda hoca bariz bold sinifta kalmistir burasi net.
genel kadro muhendisligi konusunda da *stratejik hatalar yapmis olmasi da *eksi yazar.

diger yandan ,
kadro geneli ozelinde , net katki veremeyecekleri bi sekilde kiraya veya elden cikarmali idi . ozellikle lig icine *kira konusun da bayagidir iyi olmadigimizi dusunuyorum .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar.

kanimca iyi noktalara deginmissin sallai baglaminda .

keza, bende, kendisi alinirken nacizane bu noktalar ve dahasina deginmistim ilgili basliklar da .

bu arada , kadro muhendisligi ve rotasyon ozelinde hoca nin baslica yaptigi hatalarin da kerem d 'yi kadro da tutmasi bariz anlamsiz buldugum karari idi . efe'yi de mutlak kiraya vermeliydi sezon baslarken. elde tuttu da ne oldu ? - ne rotasyona sokabildi, ne genel gelisimine bi dokunus oldu . oyuncu daha da geriye gitmisse de sasirmam .

*rotasyon konusunda hoca bariz bold sinifta kalmistir burasi net.
genel kadro muhendisligi konusunda da *stratejik hatalar yapmis olmasi da *eksi yazar.

diger yandan ,
kadro geneli ozelinde , net katki veremeyecekleri bi sekilde kiraya veya elden cikarmali idi . ozellikle lig icine *kira konusun da bayagidir iyi olmadigimizi dusunuyorum .

saygi ve selamlar.
Candaşın programı umut verdi. Net şekilde rotasyonu beceremediğini ona yöneleciğini kadro planlamasını bu sene düzgün yapacağını söylüyor. Hatasını direk net anlayan adamı severim.

Yedek topçun sallai gibi olacak kerem berkan ziyech batshuayi gibi olmayacak kesinlikle. Takımın form grafiği düşünce tabanı 7 nin 6 nın altına düşmeyen adamlar çok önemli. Torreira bile bir ara 5 lere 4 lere kadar düştü sonra 8 e 9 a çıktı. E o ara lemina avrupa listesinde yok berkan kerem bitik sara da sakattı. Elenmemiz sürpriz değildi. Üstelik hoca o dönem ajax maçına boşuna kastı gereksiz kartlar görüp cezalı duruma düştük. Gitti bir de pres taktiği ile çıktı alkmar maçlarına takım bitik durumda iken. O dönem taktik yapıp oyun soğutmaya savunma yapmaya çıkmalıydı. Bu hatalarından ders almış gibi.

Ama avrupada güzel bir 8 maç geçirmek istiyorsak kesinlikle önceliğimiz şampiyonlar ligi olmalı puan farkında geriye düşsek bile önceliğimiz ŞL olmalı. Nisana kadar turlarda ilerleyemeceğimize göre sonrasında ligde gaza basıp farkı kapatıp öne geçeriz. Şuanda bizden başka ligi amiral gemisi olarak götürecek takım yok

@Ulaş Anli oncelikle , degerlendirmelerin baglaminda kalemine saglik .

kanimca,

hatalar dan ders alma konusun da ^dediklerin - hoca icin - gerekli bir detay .
ben yine de , kendisinin bu soylemine dair /referans alip , beklentimi yuksek tutmam , cunku
-bir onceki yazdigim mesajdaki bold detaylar stratejik olarak onemli buldugum nuanslar oldugundan- bakisi cidden degisir mi , emin degilim . gecen sezon da benzer durumu yasadik.
bir iki roportajda bunu yapmamaliydik ,vs vb , daha farkli adimlar atacagiz minvalinde idi .
sezon kampi basladi ,derken bu sezon yine ayni donguye donduk .

cidden ,hatalar dan ders alip ^ saglam bir planlama yaparsa , takdir eder tesekkur ederim.

^diger yazdiklarin baglaminda ,
kadro planlamasi, oynanan sistem(4231 ~vs) ve yarisacgimiz coklu kulvarlar goz onunde bulundurularak ayri olarak *detayli yorumlara dokulmesi gereken basliklar da hep beraber degerlendirmeliyiz diye dusunuyorum .

saygi ve selamlar.

@Ulaş Anli oncelikle , degerlendirmelerin baglaminda kalemine saglik .

kanimca,

hatalar dan ders alma konusun da ^dediklerin - hoca icin - gerekli bir detay .
ben yine de , kendisinin bu soylemine dair /referans alip , beklentimi yuksek tutmam , cunku
-bir onceki yazdigim mesajdaki bold detaylar stratejik olarak onemli buldugum nuanslar oldugundan- bakisi cidden degisir mi , emin degilim . gecen sezon da benzer durumu yasadik.
bir iki roportajda bunu yapmamaliydik ,vs vb , daha farkli adimlar atacagiz minvalinde idi .
sezon kampi basladi ,derken bu sezon yine ayni donguye donduk .

cidden ,hatalar dan ders alip ^ saglam bir planlama yaparsa , takdir eder tesekkur ederim.

^diger yazdiklarin baglaminda ,
kadro planlamasi, oynanan sistem(4231 ~vs) ve yarisacgimiz coklu kulvarlar goz onunde bulundurularak ayri olarak *detayli yorumlara dokulmesi gereken basliklar da hep beraber degerlendirmeliyiz diye dusunuyorum .

saygi ve selamlar.
Bence taktik olarak da hatasını anladı. Sene başında lemina için 12 kişi ile mi oynayacağız dedi ama sonrasında özellikle son 10 maç 3'lü ortasahanın önemini anladı. Avrupada başarı için kesinlikle 4-3-3 oynamayılız.

Özellikle kuzey, hollanda almanya , belçika gibi ülkelerdeki en vasat takımlar bile 4-2-3-1 sistemine karşı nasıl oynayacağını ezbere biliyor. 4-2-3-1 in hücum kanatlarını yorup ikinci yarılarda ikiye birler ile zayıf bek oyuncularını tokatlıyorlar maçları alıyorlar.

Ligde 4-3-3'ün çalışması müthiş pozitif bir olay bizim için. Yunus ve barış da o sisteme evrildi artık eskisi kadar beklere destek vermiyorlar. Ortsahaya torreira'nın driblingci versiyonunu bulursak oyunumuz 2 seviye yukarı çıkar tabi onun kadar da iyi bir pasör olmalı. Sol beklerimiz defansif, ofansif bir sağ bek asignon hakimi tarzı adam ile de hücum gücümüzü artırabiliriz. Okan hoca psg-inter finalini yakından izledi çok abartmadan birazcık ucundan psg sistemini feyz alırsa seneye avrupada ilk 24 yaparız ama eski tas eski hamam devam ederse ilk 24 e kalabileceğimizi düşünmüyorum

Ilk 11'de sag bek oynatsan olmaz, yedek sag bek yapsan 2.5 milyon euro alan yedek sag bek dünyada yoktur. Kanat yedegi olarak takimda tutsan bu adam ligi 2 gol 1 asistle tamamlamis. Bu da büyük sorun olacak.

Ilk 11'de sag bek oynatsan olmaz, yedek sag bek yapsan 2.5 milyon euro alan yedek sag bek dünyada yoktur. Kanat yedegi olarak takimda tutsan bu adam ligi 2 gol 1 asistle tamamlamis. Bu da büyük sorun olacak.

Kazma bir adam da olsa garip bi şekilde soğuk değilim bu adama karşı. 3 kulvarda giderken bence bu tarz kolay kolay sakatlanmayan, birçok mevkide ortalama oynayabilen ve fiziksel gücü yüksek oyuncular olmalı kadroda.

Maaşı 2.5 değil de şöyle 1.7 falan olsaydı tabii çok daha iyi olurdu.

Her türlü takımda tutarım. 12+2 yabancı sınırında bir çok mevkide oynayabilen 2-3 yabancı şart. Bu yıl forvet arkasıda oynattık sağ bekte oynattık. Kıymetli bir oyuncu.

dünyanın gördügü en iyi sag bek olacagından süphesi olan var mı

Sag bek olarak devam et. Bu yönetim hic bir sey beceremeyecek. Sona dogru baya iyidin

Sag bek olarak devam et. Bu yönetim hic bir sey beceremeyecek. Sona dogru baya iyidin
Mecbur edecek ama defansif olarak yetersiz, ts maçını birdaha izledim de ne çok adamını kaçırmış, CL de elek ederler ordan bizi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortalama bi topcu. Buna guvenip sampiyonlar ligi maclarina sag bek almadan cikmayalim. Defans yapmayi bilmiyor, her mac karti var

Ne Nankörsünüz ya gönderilmesi gereken bir sürü adam varken as sagbekinizi göndermeye çalışıyorsunuz. Şuan elimizde daha iyisi yok. Üstelik adam kanatlarida yedekliyor. Ama yok gonderelim Ahmet kutucu filan oynar ne olacak sanki. Sağbskte Frankı izleriz

Geri
Üst Alt