#7 Roland Sallai

Ulan Sane savunma arkasına kaçıyor sen mal gibi 30 metreden şut atıyorsun. Maçı çözmemizin belki de tek yolu duran top, sen niye serbest vuruş kullanıyorsun, hadi kullandın doğrudan auta atıyorsun. Son saniye takım komple ilerde sen topa basıp geriye dönüyorsun.

Tamam bunlar maçın sonucunu doğrudan etkileyen pozisyonlar değil, sana yıkmıyorum puan kaybını elbette ama bu nasıl avellik arkadaş. Hiç mi futbol öğretmediler sana, bu kadar mı akılsız topçusun.

Dağlara taşlara gidiyor topları neden buna orta yaptırılıyor hala

Takımda o kadar adam var duran top işinin Sallai'ye kalmaması lazım. Gene de iyi mücadele etti kötü diyemem

Bence defansif olarak iyiydi ama o saçma şutu sinirlendirdi. Hala iyi olduğunu düşünüyorum

anlamsız şutlarımız vardı bugün

hoca onana mallık yapar diye vurun mu dedi anlamadım

torreira 2 kez denedi
apo denedi
sallai benim neyim eksik dedi dany şutu attı

Macar MT fena değil ve o kadronun en iyi 2-3 ofansif oyuncusundan biri bu adam. Hücuma çıktığında bu denli 'dümdüz' görüntü vermesini, Sabrivari ezbere ortalarla oyunun içine etmesini kanıksadık artık...

Teknik gerektiren pozisyonlarda Sallai'yi TV karşısında izlerken

s-ccfa9d498e844b58b2d5e3f8a4da044c270a0dd1.jpg

Toreira ile Abdülkerim de şut denedi muhtemelen böyle bir istek oldu teknik heyetten. Taraftarımız klasik olarak gariban olanı hedef tahtasına koymaya bayılıyor.

Geri
Üst Alt