#7 Roland Sallai

Kendini star zannetti dün, dayı sen dünyanın hiçbir takımında star olamazsın.

Önde bir bok oynamadığın için bek yapıldın o kadar, topu iyi kullananlara atıp koşacaksın mücadele edeceksin o kadar.

Senin neyine 5 kişi geçiş hücumu yaparken şut atmak.

Dün o şutundan sonra "ulan sen kimsin sane, icardi osimhen varken şut çekiyorsun " diye bağırdım ama kendisini seviyorum. Zaman zaman milli takımda goller atıyor, geçen maç bizde direğe takıldı. Özverili oyuncu her takıma lazım. Rakiplerin torreiradan sonra en nefret ettiği oyuncu olması bile yeter. Arkasından 40 it havlamayan kurt, kurt değildir.

Geçen sene deplasmandaki Eyüpspor performansı ? ? ?

herifi sağ bekte o kadar oynattık ki, kanatta oynamayı unutmuş..

keşke cesareti yerine gelse de 2-3 kişiyi çalımlayıp osimhenin önüne bıraksa topu

Yerini yadirgiyor resmen. Oynadigi topu begeedim. Acil Baris girmeli.

sallai hep böyleydi. bek oynamasıyla alakası yok.

adamın geçen sene kanat oynadığı 30 maçta 2 golü 2 asisti var. asla şu takımın hücum opsiyonu olamaz. yabancı sınırının 10'a düşeceği yerde ilk şutlanacak adamlardan biri olmalı

Kontrollü oynuyor. Risk almıyor. Zaten alsa da başarılı olur mu emin değilim ama Avrupa maçları için avantaj

Bu adamın olayı yabancıların "hustle" dediği şey. Efor, mücadele, takımı ayağa kaldıran hırs diye özetlenebilir. Bence bu rolü gayet iyi oynuyor. Her takımın ihtiyacı olan tip oyunculardır bunlar. Barış Alper de bu rolde parladı bizde.

sallai hep böyleydi. bek oynamasıyla alakası yok.

adamın geçen sene kanat oynadığı 30 maçta 2 golü 2 asisti var. asla şu takımın hücum opsiyonu olamaz. yabancı sınırının 10'a düşeceği yerde ilk şutlanacak adamlardan biri olmalı
Dün baristan iyiydi. Barış şutlansın

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt