#7 Roland Sallai

Boey alınırsa bence de gönderilebilir. Sallai devam Boey gereksiz derlerse de devam eder.

10+4 devam edecekse iyi planlamak gerekecek.
Kuralın sabit bırakılma ihtimali olmaz mı adminim

Beşiktaş ve fener tıka basa kadroyu doldurdu 10+4 bizden daha çok onları daha fazla etkiler gibi duruyor 12+2 kalmaz mı ne diyorsunuz.

Kuralın sabit bırakılma ihtimali olmaz mı adminim

Beşiktaş ve fener tıka basa kadroyu doldurdu 10+4 bizden daha çok onları daha fazla etkiler gibi duruyor 12+2 kalmaz mı ne diyorsunuz.
Olur da sezon bitecek ne zaman açıklanacak bilmiyorum

Dünyanın en aptal ligiyiz zaten her sene kural mı değişir mk

Sara ve Sallai'nin gelişimleri ortada ikiside büyük takımların radarına girdi

Süper Lig 1 ay oynansa Singo ve Boey'a güvenip yola çıkardım. İkisini de çok severim ama 9 ay süren maratonda güveneceğim adam Sallai olur.

Bence tek eksiği BAY gibi hızlı değil ve sıfıra inemiyor. Dün güzel bir oyun kurgulandı ki zaten epeydir ilk oyun kurgumuz gibi. Sağdan kısa paslarla rakibi uyutup sonra Davinson arkaya top atıyor. Işte orada Sallai hızlı olmadığı için biraz boşa gidiyor. O anda " keşke BAY olsaydı " dedim. Aslında BAY sağ bek oynadığında hücumsal olarak epey katkı alırız. Mesela aynı pası Davinson gibi Sallai de atabilir.

Süper Lig 1 ay oynansa Singo ve Boey'a güvenip yola çıkardım. İkisini de çok severim ama 9 ay süren maratonda güveneceğim adam Sallai olur.
İşte bu ama anlatamazsın bunlara. Boey gibi sürekli ağlayan surat veya abuk freak k sürekli sakatlanan, kendini gösteren tribüne oynayan ama asıl işini takımın yararını yapmayan topçuları seviyorlar. Aynı bjk ve fb taraftarı zihniyentide gibiler. Mesela bunlara göre semedo eboue falan Sallai den iyi topçudur

Olur olmaz yerde rakibe faul yapma huyundan vazgeç. Her maç rakibe duran top şansı veriyor

sağ bekimiz macaristan'ın forveti

bek dışında oynuyamıyor bir de maç ciddiyeti mi yoktur nedir abi sen ayakta kal atma kendini.

Çok yanlış tercih solda Lang sağda Barış‘la başlamalıydık maçın en büyük sorunu şu diğer problemi ise osimhen ve sara

Bunun yüzünden osi ile 9 kişi oynuyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt