#7 Roland Sallai

Daha iyisini alabileceklerini hiç düşünmüyorum o yüzden gitmemeli.

Ayrıca gitmesi gereken isim bu değil kesinlikle müzmin sakat Singo bence.

bizim candan futbolcularda maalesef ciddi bir zeka problemi var. anladık orijinin savunmacı değil de leblebi golcü bile yapmaz yok pozisyonda şu amatörlükleri. singo gibi herif varken bişey demek istemiyorum da zaten yetenek olarak sınırlandırılmış bi takımken bi de böyle zeka donmaları fazladan yoruyor

Koca transfer dönemi bu dengesiz sağ bek oynasın diye m plan yaptınız. Singo’nun sakatlanacağı zaten belli, Boey alınacak Sallai yedek olacaktı. Sende pozisyondan bağımsız artık el kol pislik yapma rakip topçulara hiç sevmem böyle topçuları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi oynadi, penalti pozisyonunda da hic birsey yoktu

Dönerken eli rakip oyuncunun yüzüne degdi sadece bunlar ikili mücadelede olur

Penaltı konusuna hiçbir şey demiyorum zaten o dakikaya kadar çok net %100'lük 2 gol engelledi o bile yeter.

En istikrarlı futbolcumuz.

Bu maç çok iyiydi

Hakkını vermek lazım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penaltiya kadar kac tane kademeye girip gol cikardi. Penalti da penalti degil bence. Singo hiyarina dunyanin parasini veriyoruz su cocuga laf etmek komik geliyo bana. Bilmedigi mevkide gecen seneden beri elinden geldigince iyi oynamaya calisiyo buna ragmen kendisine laf ediliyo. Takimin en cok haksizliga ugrayan adamı. Yuregine saglik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herif hayatinin topunu oynadi..Sacma sapan bir penaltiyla golge dusurmeye calistilar.. 1 kez stoper 1 kez sol bek kademesine girip %100 2 golu cikardi..Muthis top oynadi bugun yarin Avrupada ne yapar bilemiyorum ama bu formuyla Singonun forma almasi zor

Harika topçu. İlk yarı neredeyse kusuruz. Az ovuluyor bu adam harbiden hakkı yeniyor. Üstüne yapismis "takoz" sıfatı halbuki en çok ince iş deneyen adamların başında. Acayip rahatlatıyor topla çıkarken takimi. Rieradan falan net iyi

Osimhenden sonra net sezonun adami su ana kadar

Geri
Üst Alt