#7 Roland Sallai

elimizde sağbek oynayacak kim var da sallaiye kızıyorsunuz?
gidin 2 senedir piyasada gözükmeyip 5 milyon götüreni eleştirin

Takımın tek ayakta kalanı. Arkadaki 4 oyuncunun 3'ü iyiydi, Eren ortalamaydı. Yapacak bir şey yok.

İki açık Yunus ve Sane'yi hiç bizim sahada görmedim,Salai ve Eren elinden geleni yaptı bence.

sürekli rakipten kaçarak savunma ya dal adama ya da çalım ye. Savunma oyuncusu rakipten kaçarak savunma yapmaz. Çorum maçında bu yüzden yedirdin gene geri kaçarak faul yaptın tehlikeli bölgeden o da gol oldu.

Sövmeye gerek yok emekleri için teşekkür edip bir an önce göndermek gerekiyordu, gerekiyor , bu seviyelerin futbolcusu değil Sallai mücadele ediyor diye kaliteyi düşürüp 10 yabancı kontenjanını onunla harcamaya gerek yok, kalitesiz kalitesiz kalitesiz

istikrar ve kendine bakmasına saygı duyuyorum ama sağ bek değil bu adam.
Asla değil, olmadık bir maçta takımı eksik bırakıp penaltı da yaptırabilir ama bu onun suçu değil. Sahi Singo diye bir futbolcu almıştık o nerede? iyi niyetini asla sorgulamam ve mücadelesine saygı duyuyorum ama Şampiyonlar ligi seviyesinde 1 futbolcu değil, Bir sağ bek asla değil. Singo ise kontenjan israfı düzelmeyecekse derhal elden çıkarılmalı.

Asla değil, olmadık bir maçta takımı eksik bırakıp penaltı da yaptırabilir ama bu onun suçu değil. Sahi Singo diye bir futbolcu almıştık o nerede? iyi niyetini asla sorgulamam ve mücadelesine saygı duyuyorum ama Şampiyonlar ligi seviyesinde 1 futbolcu değil, Bir sağ bek asla değil. Singo ise kontenjan israfı düzelmeyecekse derhal elden çıkarılmalı.
bu adama laf şöyle edemem 50 maç oynar hiç dinleneyim edeyim demez ama bu adam sağ bek değil. Singo yu aldığımız güne lanet olsun ya keşke o gün silinse tarihten.

bu adama laf şöyle edemem 50 maç oynar hiç dinleneyim edeyim demez ama bu adam sağ bek değil. Singo yu aldığımız güne lanet olsun ya keşke o gün silinse tarihten.
Singo'nun yokluğunu geçtim aldığı maaş bile takımı olumsuz etkiledi. Okan hocanın 3 lü oynama sevdasından alındı şimdi 3 lü den bahseden yok. Sallai asla saygısızlığı hak eden bir futbolcu değil. 50 maç oynar, formasını ıslatır ama yapabilecekleri oldukça sınırlı. Takımda iyi bir alternatif olur ilk 11 oyuncusu olmaz. Rotasyonda kullanırsın. Kendi milli takımında forvet oynayan adamı sağ bek oynatarak çok şey bekliyoruz.

Bence Sallai Galatasaray'da eleştirilecek 20. kişi falandır. Kuşkusuz hücum rotasyonunda bulunması gereken, çoğu oyuncudan da hücum anlamında daha faydalı bir görev oyuncusu.
Şampiyonlar Ligi'nde en az çeyrek final hedefleyen (Geçen senenin üstüne koymak) bir takımın sağ bek rotasyonunu 1 sağ açık ve 1 stoperden oluşturan yönetimimiz ve teknik kadromuz bunun hesabını vermeli.

Singo'nun yokluğunu geçtim aldığı maaş bile takımı olumsuz etkiledi. Okan hocanın 3 lü oynama sevdasından alındı şimdi 3 lü den bahseden yok. Sallai asla saygısızlığı hak eden bir futbolcu değil. 50 maç oynar, formasını ıslatır ama yapabilecekleri oldukça sınırlı. Takımda iyi bir alternatif olur ilk 11 oyuncusu olmaz. Rotasyonda kullanırsın. Kendi milli takımında forvet oynayan adamı sağ bek oynatarak çok şey bekliyoruz.
Singo sağ bek de oynar eğer paşamı sağlam görebilirsek. 3 lü sevdasından çok hem stoper hem sağ bek oynayabilir diye alındı. Herif maçlara taraftarlardan daha az çıkıyor

Singo sağ bek de oynar eğer paşamı sağlam görebilirsek. 3 lü sevdasından çok hem stoper hem sağ bek oynayabilir diye alındı. Herif maçlara taraftarlardan daha az çıkıyor
Sağ bek oynadığında sakatlanıyor (hoş artık oynamadığında bile sakatlanabiliyor) Stoperde ise asla güven vermiyor. Kadın Erkek ilişkileri gibi olmuyorsa zorlamayacak, oluruna bakacaksın. Bence bu aşk burada biter.

Geri
Üst Alt