Mert Kamacı
Ulubatlı Souness
- 16 Haziran 2009
- 30.232
- 13.788
- 2.913
Sende suç yok
Singoyu sağ bek aldırana küfür ediyorum
Singoyu sağ bek aldırana küfür ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Standartı sakatlanmamasıStandardı çok düştü.
aynen alırsın orta acamıyor herifBarış ile oynamak zor bence barış sağ bek oynasın Sallai açık oynasın daha çok katkı alırız
Nasıl bindirmedi neden ataklar hep sağdan oluyor adam sürekli hücumda önündeki adam formsuz pas bile atamıyor. Soldaki bek napıyor her topu sol ayağına çekip pas vermeye çalışıyor. Kaçırdığı golü geçtim kaçan adamı görüp araya bile atamadı korkudan. Jakops Eren lig maçlarında hücumu tıkıyor oyun sadece sağ kanada kalıyor.Bindiriyor mu ?
1 tane yay çevresinde çizgiye bindirmedi aldığını geri verdi hangi maçı izliyorsan artık
Nasıl bindirmedi neden ataklar hep sağdan oluyor adam sürekli hücumda önündeki adam formsuz pas bile atamıyor. Soldaki bek napıyor her topu sol ayağına çekip pas vermeye çalışıyor. Kaçırdığı golü geçtim kaçan adamı görüp araya bile atamadı korkudan. Jakops Eren lig maçlarında hücumu tıkıyor oyun sadece sağ kanada kalıyor.
Yahu orta gelmedi doğru düzgünNasıl bindirmedi neden ataklar hep sağdan oluyor adam sürekli hücumda önündeki adam formsuz pas bile atamıyor. Soldaki bek napıyor her topu sol ayağına çekip pas vermeye çalışıyor. Kaçırdığı golü geçtim kaçan adamı görüp araya bile atamadı korkudan. Jakops Eren lig maçlarında hücumu tıkıyor oyun sadece sağ kanada kalıyor.
Önündeki adam çizgiyi kapatıyor. Buda içeri giriyor. Deniz e güzel orta açtı Deniz vuramadı. Benim söylemek istediğim solda risk almadan idare eden Eren de bunun kadar denese oyun açılır.Sağdan olan atakta Barış girdi Sallai ne alaka.
Hücum pası bile yok adamın 1-2 orta denemesi haricinde cidden farklı maç izliyosun bence