#7 Roland Sallai

hucumda sıfır artık katlanamıyorum buna

Barış ile oynamak zor bence barış sağ bek oynasın Sallai açık oynasın daha çok katkı alırız

İlk yarının en iyilerindendi yine. Barış sahada düzgün pozisyon alamadığı için zorlanıyor hücumda. Çizgiye inse arka bomboş Barış çizgide beklediği için. Neyse ki ortaları baya iyi de karambol oldu bir sürü. Osi olsa bir tanesini yazmıştı şimdiye.

Bindiriyor mu ?

1 tane yay çevresinde çizgiye bindirmedi aldığını geri verdi hangi maçı izliyorsan artık
Nasıl bindirmedi neden ataklar hep sağdan oluyor adam sürekli hücumda önündeki adam formsuz pas bile atamıyor. Soldaki bek napıyor her topu sol ayağına çekip pas vermeye çalışıyor. Kaçırdığı golü geçtim kaçan adamı görüp araya bile atamadı korkudan. Jakops Eren lig maçlarında hücumu tıkıyor oyun sadece sağ kanada kalıyor.

Nasıl bindirmedi neden ataklar hep sağdan oluyor adam sürekli hücumda önündeki adam formsuz pas bile atamıyor. Soldaki bek napıyor her topu sol ayağına çekip pas vermeye çalışıyor. Kaçırdığı golü geçtim kaçan adamı görüp araya bile atamadı korkudan. Jakops Eren lig maçlarında hücumu tıkıyor oyun sadece sağ kanada kalıyor.

Sağdan olan atakta Barış girdi Sallai ne alaka.

Hücum pası bile yok adamın 1-2 orta denemesi haricinde cidden farklı maç izliyosun bence

Yahu orta gelmedi doğru düzgün

Bütün tehlikeli ataklar soldan geldi

Ne bindirmesi renktaş

Bir tane orta açtı o da olsun Bi zahmet

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağdan olan atakta Barış girdi Sallai ne alaka.

Hücum pası bile yok adamın 1-2 orta denemesi haricinde cidden farklı maç izliyosun bence
Önündeki adam çizgiyi kapatıyor. Buda içeri giriyor. Deniz e güzel orta açtı Deniz vuramadı. Benim söylemek istediğim solda risk almadan idare eden Eren de bunun kadar denese oyun açılır.

bütün hatalarına rağmen seviyorum artıları eksilerine çok ağır basıyor her top için savaşıyor kusana kadar koşuyor her maç full konsantre ve azimli

Bu takımın duran toplarını artık Sallai kullansın yıllar sonra bir tane adam gole yaklaştı kaleci zar zor çıkardı.

Geçen Sara'dan alıp açtığı ortada gol olmuştu.

Duran topları iyi kullanıyor gibi gözüküyor belli ki çalışıyor.

Yorumlar komedi adam maçın adamı tüm istatistik sitelerinde en yüksek skoru alan adam bu maçta

Yapmadığı defansif müdahele yok, rebound ,recovery, Pas arası, top çalma, ikili mücadele kazanma havadan yerden Yugoslav faulü, sertlik ters kademe falan. En çok hücum pası atan oyuncu, direkten dönen dirliği de var. Sarı kart görmesine rağmen yaptı bu puanları

Sane ve barış dururken bu adama yüklenen adamı direk engelleyin

Screenshot_2026-09-13-22-37-09-638_com.sofascore.results-edit.webp

herifin arkasında kimse yok. bu sara gibi değil ki arkasında formayı daha çok hak eden 3-4 herif varken hocanın özel seçkisiyle forma buluyo olsun. herif elindeki imkanla elinden geleni en iyisini yapıyo işte, 2 yıldır alex gibi satılmaya çalışılan diğer memura göre daha iyi frikik kullandığını bile ispatladı hatta. ne bekliyonuz heriften bi anda trent arnold mu çıkacak içinden. takımda sallai'ye gelene kadar varlığı tartışılacak tonla adam var.

Yuzu eskidi diye fazla yorum yapilmiyor kendisine ama takimin istikrar abidesidir kendisi. Bugun de en iyilerden biriydi

Sallai gönderilsin yerine yerli alinip singo ile devam etsinler diyenler vardi. Ah gsc vah gsc

Frikikler artik sallai de olmali

Sut teknigi bence sara dan daha iyi

Sara mesafe ne olursa olsun ayak ici deniyor

Sallai’nin ise bence sut teknigi frikikler icin daha uygun

Geri
Üst Alt