Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
bunada oldu birseyler gecene sezon nekadar faydali olmussada bu sezon okadar zararli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha geldigi gün yazdik bunlari. Cok ama cok bos golleri. Hatta gecen sene süper oynadigindan sonra herkes överken dogal bir sekilde ben yine konusuna girip tek kisi olarak 'seneye kredisi olacak ve cok cekecegiz, vasat oynarsa gecen sene diyip cikarilmayacak, elestirilmeyek' yazmistim.Yuz bin kere dedik futbol cahillere buna guvenip eldeki tum kanatlari gondertmeyin diye, sakalimiz yokki anlatayim. Yasin 3. sinif bir oyuncu, genelde her oyuncu da rastgelen kariyerinde ilk defa bir cikis yapti o da bizde 28 yasinda oldu.(5 aylik top oynadi bide) Bunu surduremez dedik, oyle bir oyuncu degil dedik, rotasyon da kullaniriz dedik ama kanat transferi sart dedik. Yok Yasin bizi sampiyon yapmis da ondan daha iyi kanat mi varmis da. Alin simdi Yasin i napacaksiniz merak ediyorum..
Tamam takim kotu, kabul, ama Yasin da bu kardesim, bundan daha iyi olamaz hic bir zamanda olmadi.
Bizim taraftarin en buyuk sorunlarindan biri bu; oyuncu hakkinda dogru bir tespit yapamamasi, yani hangi oyuncu ne kadarlik oynar, devamliligi, suandaki kalitesini daha ne kadar yukari tasiyabilir hic bilmiyoruz. Yasin 5 ay top oynadi diye millet ''yeni Hasan Sas'' yapti bunu, Hasan Sas kac yil bu takimda oynadi ve faydali oldu, onun tirnagi bile olamaz.Daha geldigi gün yazdik bunlari. Cok ama cok bos golleri. Hatta gecen sene süper oynadigindan sonra herkes överken dogal bir sekilde ben yine konusuna girip tek kisi olarak 'seneye kredisi olacak ve cok cekecegiz, vasat oynarsa gecen sene diyip cikarilmayacak, elestirilmeyek' yazmistim.
Mesajlar konuda mevcut. Ama gel gör ki cogu üye sonradan akillaniyor ve bize o gün futbol cahili diyor![]()
sürekli kendisini ispatlama derdinde.