bunada oldu birseyler gecene sezon nekadar faydali olmussada bu sezon okadar zararli.

Yuz bin kere dedik futbol cahillere buna guvenip eldeki tum kanatlari gondertmeyin diye, sakalimiz yokki anlatayim. Yasin 3. sinif bir oyuncu, genelde her oyuncu da rastgelen kariyerinde ilk defa bir cikis yapti o da bizde 28 yasinda oldu.(5 aylik top oynadi bide) Bunu surduremez dedik, oyle bir oyuncu degil dedik, rotasyon da kullaniriz dedik ama kanat transferi sart dedik. Yok Yasin bizi sampiyon yapmis da ondan daha iyi kanat mi varmis da. Alin simdi Yasin i napacaksiniz merak ediyorum..

Tamam takim kotu, kabul, ama Yasin da bu kardesim, bundan daha iyi olamaz hic bir zamanda olmadi.

Yuz bin kere dedik futbol cahillere buna guvenip eldeki tum kanatlari gondertmeyin diye, sakalimiz yokki anlatayim. Yasin 3. sinif bir oyuncu, genelde her oyuncu da rastgelen kariyerinde ilk defa bir cikis yapti o da bizde 28 yasinda oldu.(5 aylik top oynadi bide) Bunu surduremez dedik, oyle bir oyuncu degil dedik, rotasyon da kullaniriz dedik ama kanat transferi sart dedik. Yok Yasin bizi sampiyon yapmis da ondan daha iyi kanat mi varmis da. Alin simdi Yasin i napacaksiniz merak ediyorum..

Tamam takim kotu, kabul, ama Yasin da bu kardesim, bundan daha iyi olamaz hic bir zamanda olmadi.
Daha geldigi gün yazdik bunlari. Cok ama cok bos golleri. Hatta gecen sene süper oynadigindan sonra herkes överken dogal bir sekilde ben yine konusuna girip tek kisi olarak 'seneye kredisi olacak ve cok cekecegiz, vasat oynarsa gecen sene diyip cikarilmayacak, elestirilmeyek' yazmistim.

Mesajlar konuda mevcut. Ama gel gör ki cogu üye sonradan akillaniyor ve bize o gün futbol cahili diyor :D

Ben gecen sezondan dahi Yasin´i pek begenmiyordum, ama tamamen adama lanet okumanin da pek bir anlami yok. Oyun zekasi zaten düsük bir oyuncu, adam topu alip, iki üc ileriye tasiyor, ama pas atacagi arkadasi yok. Yani bir oyuncu ne kadar tutabilir topu ayaginda, dogal olarak kaptiriyor oradan.

Podolski, Selcuk, Sneijder, ve simdi de Chedjou. Cok agir kaliyorlar geride, cabuk cikamiyorlar, ileride yine bir Burak var nerdeyse bütün kosulari hep dikine, arkadaslari icin kosu yapmayi sevmiyor. Umut oynayinca, ne yaptigini bile anlamiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=VaQILxPhMnc

Söyle Eboue gibi fisik gibi geriden gelecek adamda yok... O dönem hücum oyunumuz statiklesmeye basladi, ama en azindan Eboue´nin oynadigi maclarda, güzel futbol cikabiliyordu ortaya. Ileride hareketlilik olmasa da, hic degilse öyle bir opsiyon vardi.

Telles´de arada sirada, cok zeki kosular yapiyordu bekten, ama artik oda yok. Bruma yine cok güzel kosulara yapiyordu, oda yok. Amrabat keza öyle, ama oda yok. Riera geriden gelip, güzel kosular yapardi, oda yok. 2013/2014´den itibaren takim her alanda, gerilmeye basladi.

Son düzenleme:
Daha geldigi gün yazdik bunlari. Cok ama cok bos golleri. Hatta gecen sene süper oynadigindan sonra herkes överken dogal bir sekilde ben yine konusuna girip tek kisi olarak 'seneye kredisi olacak ve cok cekecegiz, vasat oynarsa gecen sene diyip cikarilmayacak, elestirilmeyek' yazmistim.

Mesajlar konuda mevcut. Ama gel gör ki cogu üye sonradan akillaniyor ve bize o gün futbol cahili diyor :D
Bizim taraftarin en buyuk sorunlarindan biri bu; oyuncu hakkinda dogru bir tespit yapamamasi, yani hangi oyuncu ne kadarlik oynar, devamliligi, suandaki kalitesini daha ne kadar yukari tasiyabilir hic bilmiyoruz. Yasin 5 ay top oynadi diye millet ''yeni Hasan Sas'' yapti bunu, Hasan Sas kac yil bu takimda oynadi ve faydali oldu, onun tirnagi bile olamaz.

Yasin normal bir topcu, iyi bir Galatasaray da iyi bir yedek olabilir en fazla. Asla ilk 11 in degisilmez adami olamaz ama oldu suanda malesef, iyi oynadigindan degil takimda futbolcu olmadigindan mecburuz..

Topu birkac metre sürmesi, sonra durdurmasi, 2 saat beklemesi ve ardindan geriye pas vermesi beni cildirtiyoor.

sürekli kendisini ispatlama derdinde.

Doğru tespit. Yasin geçen sezon bizi Sneijder Muslera ile beraber Sampiyonluga tasirken, herhalde gaipten sesler duymus olacak ki Hamza onu birden takimdan kesti. (Fener sona dogru puan kaybetmese Sampiyonluga bile mal olabilirdi oynatilmamasi)
O zamandan beri Yasin in psikolojisi tam yerinde degil.

kendini arda sanıyor garibim

GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Çolak oynamalı veya Poldi sol açığa çekilip, Jose sağ açığa atılmalı. Bu kadar tahammül yeter.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamle oyuncusu hamle..

bundan ilk 11 topcusu olmayacagını bir sezondur yazıyoruz..

Sonunda Yasin bey, sonunda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

boyundan büyük işlere kalkıştı ve 2.golü yedik versene sneijdere pas,nefret ediyorum bundan ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan Sneijder sizden pas istediğinde ayağınızdaki topu geçtim stadda o sırada bulunan bütün topları adama atmanız lazım. Neyin kafasındasın artiz?

O yapmadığın ters tarafa top olsun,Sneijder boştayken atmadığın paslar olsun

Bu kadarda bencil olunmaz ki

Birde çıkarken tribünler alkışlıyor

Gol attı ya herşey süper değil mi

attığı golde bile boşdaki oyuncuya pas vermesi gereken ikinci lig oyuncusudur bu herif..

Geri
Üst Alt