Sen Linnes'e bile bile pas atmayan ( hemen hemen 4 pozisyon ) kendini futbolcu sanan bir tümörsün. İnşallah en yakın zamanda gidersin

CZrG0cFVIAATqZZ.jpg

Hoca olsam sırf rencide olsun diye sonradan oyuna alır, aldıktan 10 dk sonra çıkarırdım

Ya beyinsiz orasına katılıyorum ama yetenekli adam. Geçen sezon şampiyonluğumuzda büyük emekleri olan 3 oyuncumuzdan biri. TR Kupasını ve Süper kupayı da bu adam aldırdı. Bu sezon yeteneklerini de kullanamıyor. Mental sorunları var sanırım.

Yeteneğini veya beynini bir tarafa bırakın herif aşırı derecede laubali resmen JBT geçiyor, derhal kovulması gerekenlerin listesinin başında bu olmalı.

sneijder yokken kendi başına salakça işlere giriyor hepde mıçıyor sneijder varken daha az laubali özetle futbol aklı yok dortmund boşuna kovmamış

Jose, Jem, Koray, Tarik, Umut gibi popcular etrafinda dolaniyorken bocalamamasi elde degil. Yine de her zaman takimi hücumda atesliyor. Selcuk gibi kaplumbaga degil yani. Defansda bile rakip kovaliyor.

ulan bi ara cok calim denedigin icin küfür ediyordum sana. Dünde habire pas atma derdindeydin diye küfür ediyordum sana. Buna birisi birsey demis. Bu cok net. Dün habire pas derdindeydi hic bencil degildi.

Çinli abilerimiz bu arkadaşı da alsalar ne güzel olur.

Sneijder'i birakin bu beyinsizi iteleyelim Cin'e.

5 m euro falan eder. direk satılsın.

sarı selim'ide 6-7'ye itelesek süper olur.

Aslında tam Çin'lik futbolcu. Şerefsizim kral olur orada top mop kapamazlar bunun ayağından.

Burakta gitti yerli kral ilan eder kendini zaten Kastamonu maçında gördük saygısızlıklarini linnes ağaç oldu

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt