takımın en mal elemanı.yerine sarbi girince ronaldo etkisi yaptı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Uzun süredir bu kadar leş bir kanat oyuncusu görmemiştim, teşekkürler Yasin.

Bunun futbolcu tipi tam birine kakalamak üzere bicilmis kaftan bence.

Katar Cin vs fark etmeden satmak lazim. Bence Yasin den 4-5 Milyon kazaniriz.

Hizli ve calim atan oyuncuya benziyor disaridan bakinca ama sadece hizi var teknik olarak kivraklik olarak vasat.

Beşiktaş olsa bunu kitlerdi bir yere geçen seneki performansı ile 5-6 ya satardık rusya filan

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Ver gitsin, sahadaki yüz ifadesi falan tamamen hikaye oynuyor.

Ronaldo çakması bir futbolcumuz daha, satalım bunuda

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeteneglerine ihaned ediyor qAWDASDSDSDDADSDSAFSADSDSSS :asd22:

Geçen sene de beğenmiyordum lakin öyle veya böyle skora katkı veriyordu Sneijder ile iyi anlaşıyorlardı falan bir şey demedik. Bu sene oynadığı şey nedir bilmiyorum ama tam rezalet. Satılabiliyorsa en önde gönderilmesi gerekenlerdendir.

12687857_935652703169961_5768520613988181362_n.jpg

Yerli CR7.

kraldan sonra en nefret ettigim topcu kendisi.

siralama su sekilde:

1) kral
2) cr7
3) golcu ya da drogba
4) harry potter (semihin lakabiymis ya la)

yasin 1. lige yukseldi, kendisini tebrik eder bir an once kicina tekmigi yemesini dileriz.

Ama zam istermis bide. Futbolu bilmesek top oynadigini sanirdik.

Seninle beyinsizlik konusunda yarisan baska 3 futbolcumuz vardi. Umut, Burak ve tabi ki Sabri.

Burak gitti. Artik 2 tane rakibin kaldi ve benim gözümde hala Sabri ve Umut dan daha beyinsizsin. Onlarin en azindan mazereti var adamlar bas bas bagiriyor ben yeteneksizim diye.

Sen Almanya egitim almana ragmen bu ikiliden daha beyinsizsin, utan biraz.

Seninle beyinsizlik konusunda yarisan baska 3 futbolcumuz vardi. Umut, Burak ve tabi ki Sabri.

Burak gitti. Artik 2 tane rakibin kaldi ve benim gözümde hala Sabri ve Umut dan daha beyinsizsin. Onlarin en azindan mazereti var adamlar bas bas bagiriyor ben yeteneksizim diye.

Sen Almanya egitim almana ragmen bu ikiliden daha beyinsizsin, utan biraz.
Bence zam yapılmadı diye takımı sabote ediyor olabilir. Yani geçen sene bize şampiyonluğu getiren adam ne oldu da bu duruma düştü?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ronaldo ile aynı cümlede bile adı geçmemesi gereken topçu bozuntusu

Bence zam yapılmadı diye takımı sabote ediyor olabilir. Yani geçen sene bize şampiyonluğu getiren adam ne oldu da bu duruma düştü?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl geçen sen gelen şampiyonluk istisnai bir durum ise bunun performansı da aynen öyleydi. Istisna.

Geçen sezon bu takımın kahramanlara ihtiyacı vardı, iki tanesi zaten Sneijder ve Musleraydı. Bu ikiliye sürpriz olarak da Yasin katıldı işte.

Belli birşeydi bunun bu sene böyle olacağı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt