Taraftar aşağiliyor, hakaret ediyor, küçümsüyor. Sorumluluk alıp koşup didinip her maç 5 den fazla gol pozisyonuna sokuyor, bundan dolayı hep gözönünde. Yabancı olsa, sol kulvarda rakiple güreş etmekten başka birşey yapmayan 8 miyon Euroluk komisyon çöpü Amrabat gibi olsa bizim taraftar göklere çikarir.
Birgün yeter artik dese besiktasa falan gitse hain ilan edilir
Evet hatalari var, bencilligi var bunlar elestirilir. Şu aşağılamalara bakiyorum yazık diyorum.

Ayrica Sinanin alternatifi degildir. Ayni anda oynamalilar. Donk Selçuk gibi konu mankenleri yedek kalsin biraz.

En azından Donk ve Selçuku eleştirmiş bu sefer. Eyvallah Arda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

5 den fazla gol pozisyonuna mi sokuyor :D :D

Beyler bu Arda Galatasaray'li olamaz eger Galatasaray'li ise agir futbol fakiri.

Adam 200 gol pozisyonunu baslamadan bitiriyor.

Asagidakilerden hangisi Arda Guztepe'yi tanimlar?

A) Kus
B) Hamzaoglu
C) Futbol cahili
D) Troll

Sure 30 saniye

Net maçı izlemeden yorum yapıyor ha izliyorsa durum daha vahim sevgisinden herkesi yasin zannediyor gibi.

Taraftar aşağiliyor, hakaret ediyor, küçümsüyor. Sorumluluk alıp koşup didinip her maç 5 den fazla gol pozisyonuna sokuyor, bundan dolayı hep gözönünde. Yabancı olsa, sol kulvarda rakiple güreş etmekten başka birşey yapmayan 8 miyon Euroluk komisyon çöpü Amrabat gibi olsa bizim taraftar göklere çikarir.
Birgün yeter artik dese besiktasa falan gitse hain ilan edilir
Evet hatalari var, bencilligi var bunlar elestirilir. Şu aşağılamalara bakiyorum yazık diyorum.

Ayrica Sinanin alternatifi degildir. Ayni anda oynamalilar. Donk Selçuk gibi konu mankenleri yedek kalsin biraz.

"Kafası kendinden bile güzel.." (Halil Sezai)

Arda renkdasımızın yorumlarında gelişme var ,Yasini dillemesi üzse de Donkun çöp olduğu hususunda hemfikiriz.

Bjk maçinda yine dejavu yasadik Yasin çıkti ataklarimiz kesildi, kaleye kapandik, Panik ve tedirgin besiktaş style.

Oysan Sinan alinir Yasin, Poldi, Olcan ataklarimiz zenginlesirdi.

Yasin ve Sinan kanka, sahada iyi anlasiyorlar.Yasin siz Sinan, burakin daha yeteneklisinden ve hizlisindan öteye gidemez, klasik kontratak topçusu!

Ama Sinan daha önceki maçlarda gosterdi ki,
Verkaçlar da ve duvar paslarinda da çok iyi.
Yardimlasarak rakip kaleye hücum edebiliyor.

bu beyinsize zam yapanın aklını ..................................:mad:

Sahadaki haller hareketler komedi vala. Yuruyusu kosusu bile yapmacik.
Yan sanayi ronaldo

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt