Yasin Öztekin: "Öncelikle kendi başarımızı düşünmemiz lazım. Bu yıl istediğimiz gibi oynayamadık, hoca ve yönetimde değişiklikler oldu."
Yasin Öztekin: "Böyle şeyler oyuncuları etkiliyor. İnşallah seneye 'Galatasaray gibi' oynayıp şampiyon olmak istiyoruz."

:red:

Gecen sezon harika bir performans gostermisti, ama bu sene tam anlamiyla rezalet. Bir futbolcu bu kadar mu kotu futbol oynar, bir kanat oyuncusunun yapmasi gerekenler topu dikine dogru surmek, adam gecmek, pozisyon yaratmak ve etkili olabilmek ama yasin, pozisyon yaratmayi birak, adam rakibini bile gecemiyor artik.

beyefendi sorumluluk futbolcuların manasınla başlayıp akıllı manevrayla yönetim değişti psikolojimiz bozuldu ühh diyerek suçu direkt üstünden atmış.bjk maçında karşı karşıya kaçırmasının ya da benfica maçında boş kaleye atamamasının sebebde yönetim,haklı garibime maaş yapılmadı-yapılsa yetenekli zati doksana çakarda golleri,sen bi 5. olama ya da kupa maçında pas atmayıp gol kaçırıp Avrupa vizesi hakkını aldırama bak o zaman makatından nasıl kan alıyoz senin

Son düzenleme:
Futbol hayatın mı bitiyor başka taakıma mı gidiyorsun bilmem ama seneye seni bu takımda görmek istemiyorum. Takımda tutan da haindir gözümde

Bursa maçında podolskiye atmadigin pas bizi Avrupa dan edecek büyük ihtimalle defol git

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin denen leş herifi bu takımda tutanlara yazıklar olsun

Sent from my iPad using Tapatalk

adam ol, gol at fenere, ondan sonra nereye gidersen git, para felanda istemiyoruz

Bursa maçında o pası versen şu an avrupaya gitmiş olacaktık. Senin gibi berbat bir oyuncunun bu takımda ne işi var birde milli takıma almışlar.

Defol git

Fatih Hoca'nın bu ziyankârı çıkarıp, Sinan'ı milli takıma çağırması lazım.

Adamın kapasitesi bu. Geçen sezon extra performans gösterip 3 kupa kazandırdı diye Ronaldo zannetti herkes.

Twitterda gördüm :)

Lukas Podolski: "Sinan Gümüş gibi gençlerin önü açılması çok güzel. Yasin'de bencil pislik amk egoisti takılsın kendi başına."

Umarım en fazla 1 resmi maçta daha oynayıp takımdan gönderilirsin.

Geri
Üst Alt